Fenerbahçe'den Dzeko-İsmail Kartal iddialarına yanıt!

Fenerbahçe'nin deneyimli teknik direktörü İsmail Kartal ile yıldız golcü Edin Dzeko arasında sorun olduğu son dönemde sık sık gündeme geliyor. Dzeko'nun Beşiktaş derbisinde yedek kalması da bu iddiaları güçlendirirken, sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili açıklama geldi.

Fenerbahçe'den Dzeko-İsmail Kartal iddialarına yanıt!

Fenerbahçe'nin golcüsü Edin Dzeko ile İsmail Kartal arasında sezon içinde birkaç kez tansiyon yükselmişti. Oyundan alınırken hocasına tepki gösteren yıldız oyuncu daha sonra ise buzları eritmişti.

Fenerbahçe'den Dzeko-İsmail Kartal iddialarına yanıt! - Resim : 1

Son dönemde ise ikilinin arasında sorunlar olduğu iddia ediliyor. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-1 yendiği derbi mücadelesinde Dzeko'nun yedek kalması da bu iddiaları destekler nitelikteydi.

Fenerbahçe'den Dzeko-İsmail Kartal iddialarına yanıt! - Resim : 2

Bosnalı yıldız ilk kez yedek kalırken, İsmail Kartal'ın bu kararı tartışılmıştı. Ancak Fenerbahçe çıkan haberleri yalanladı.

Fenerbahçe'den Dzeko-İsmail Kartal iddialarına yanıt! - Resim : 3

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle...

Zorunlu Açıklama Bazı mecralarda yer alan Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ile oyuncumuz Edin Dzeko arasında sorun yaşandığına dair iddialar üzerine açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Fenerbahçe'den Dzeko-İsmail Kartal iddialarına yanıt! - Resim : 4

Öncelikle Beşiktaş derbisinde Teknik Direktörümüzün yapmış olduğu oyuncu tercihleri tamamen maça odaklı ve rakibin oyun yapısına yöneliktir. Bu ve benzeri kararlar takımımız içerisinde gündem konusu dahi olmamaktadır.

Bahsi geçen iddiaların doğru olmadığını; gerek geleneksel gerek dijital mecralarda özellikle son dönemde artan bu ve benzeri yalan haberlerinin dikkate alınmamasını taraftarlarımızdan ve kamuoyundan rica ederiz.

Fenerbahçe'den Dzeko-İsmail Kartal iddialarına yanıt! - Resim : 5

Fenerbahçe
Serinin üçüncü maçında F.Bahçe Monaco'yu ağırlıyor Gol krallığı yarışı nefes kesiyor Acun Ilıcalı Maribor'u alıyor Nuri Şahin Beşiktaş'a gelecek mi? Arat'tan açıklama geldi