Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'a katılmayacak

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta oynanan ve maçın ardından olayların yaşandığı Trabzonspor müsabakasının ardından 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul'a gitmeme kararı aldı. Ligden çekilmenin değerlendirileceği toplantıya, Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım katılmayacak.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'a katılmayacak
  • Olaylı Trabzonspor maçından sonra ligden çekilmeyi gündeme getiren Fenerbahçe, 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul'a gidecek.
  • Bu toplantıda, Trabzonspor maçındaki olaylar ve ligden çekilme seçeneği gibi konular tartışılacak.
  • 1998-2018 yılları arasında başkanlık görevini yürüten Aziz Yıldırım'ın toplantıya katılıp katılmayacağı merak konusuydu.
  • Yağız Sabuncuoğlu'na konuşan Aziz Yıldırım, "Ben hiçbir toplantıya gitmeyeceğim. Eski yöneticileri iftara çağırıyorlar. Beni çağırırken Şekip'i arıyorlar, Ben dahil 8 isim veriyorlar. 'Bunları sen çağır' diyorlar. 2 Nisan'da aynı şekilde. Toplantının amacı nedir, belli değil. Sonuç ne olacak, belirsiz" dedi.

"DÜŞMANIN ADINI KOYUN"

  • Ali Koç'un "Benim başkanlık dönemimde Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar" sözleriyle ilgili Aziz Yıldırım, "Benim merak ettiğim şu; Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim? Adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Biz, adını koyduk. FETÖ dedik. Devlet ile FETÖ'yü ayırdık. Bütün camia FETÖ'ye karşı mücadele ettik. Düşmanın adını koyun. Düşman belli değilken 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' dersek, o zaman herkes bize karşıymış gibi olur ki bu hata olur" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray, bir gazeteci hakkında daha işlem başlattı Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi Halkbank şampiyon oldu PFDK sevkleri açıklandı