Fenerbahçe'ye Çağlar Söyüncü müjdesi! Atletico Madrid kararını verdi

Devre arasında Atletico Madrid'den Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelen Çağlar Söyüncü, gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. Sarı-lacivertli takımın kadrosuna katmak istediği milli yıldız, Atletico Madrid'in satış listesinde yer alıyor.

Fenerbahçe'ye Çağlar Söyüncü müjdesi! Atletico Madrid kararını verdi

Atletico Madrid sezon başında bedelsiz kadrosuna kattığı ve 4 yıllık sözleşme imzaladığı Çağlar Söyüncü'yü ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye göndermişti.

Fenerbahçe'ye Çağlar Söyüncü müjdesi! Atletico Madrid kararını verdi - Resim : 1

Atletico Madrid'de beklentilerin altında geçen yarım sezonun ardından Fenerbahçe'de ritmini bulan Çağlar Söyüncü'yle ilgili İspanyol ekibinden karar çıktı.

Fenerbahçe'ye Çağlar Söyüncü müjdesi! Atletico Madrid kararını verdi - Resim : 2

İspanya basınından Cadena SER'in haberine göre Atletico Madrid kadroda büyük bir değişime gitmeyi ve takımı gençleştirmeyi planlıyor.

Fenerbahçe'ye Çağlar Söyüncü müjdesi! Atletico Madrid kararını verdi - Resim : 3

Bu bağlamda Atletico Madrid'in 10 futbolcuyla ayrılık kararı aldığı ifade edildi. Başkent ekibinin gözden çıkardığı isimler arasında Çağlar Söyüncü de yer alıyor.

Fenerbahçe'ye Çağlar Söyüncü müjdesi! Atletico Madrid kararını verdi - Resim : 4

Atletico Madrid'in vedalaşma planları yaptığı 10 futbolcu şöyle sıralandı:

Fenerbahçe'ye Çağlar Söyüncü müjdesi! Atletico Madrid kararını verdi - Resim : 5

Çağlar Söyüncü, Alvaro Morata, Joao Felix, Memphis Depay, Saul Niguez, Stefan Savic, Mario Hermoso, Gabriel Paulista, Javi Galan, Thomas Lemar.

Fenerbahçe'ye Çağlar Söyüncü müjdesi! Atletico Madrid kararını verdi - Resim : 6

Fenerbahçe Galatasaray
İki dev final İstanbul'da yapılacak Kupa finalinin hakemi belli oldu Büşra ve Esra olimpiyat kotası için ringe çıkacak FIFA kuruluşunun 120. yılını kutladı