Fernando Santos'un Beşiktaş'taki geleceği Türkiye Kupası'na bağlı

Hasan Arat'ın başkan olmasının ardından göreve getirilen Fernando Santos, Beşiktaş'a beklenen katkıyı sağlayamadı. Üst üste alınan yenilgiler sonrasında Portekizli hocanın geleceği tartışılmaya başlandı. Türkiye Kupası'nda yarı finalde olan Kartal, şampiyonluk hedefine ulaşamazsa Santos ile yollarını ayırabilir.

Fernando Santos'un Beşiktaş'taki geleceği Türkiye Kupası'na bağlı

Süper Lig'de Galatasaray'ın ardından Gaziantep FK'ya da yenilen Beşiktaş, Trabzonspor ile girdiği üçüncülük yarışında yara aldı ve rakibinin 3 puan gerisine düştü.

Fernando Santos'un Beşiktaş'taki geleceği Türkiye Kupası'na bağlı - Resim : 1

Siyah beyazlılarda puan kayıplarının yanı sıra hücum anlamda etkisiz futbolun devam etmesi de eleştiri oklarının teknik direktör Fernando Santos'a çevrilmesine neden oldu.

Fernando Santos'un Beşiktaş'taki geleceği Türkiye Kupası'na bağlı - Resim : 2

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Santos'un kredisi azalmaya başladı. Deneyimli hoca, Bakhtiyor'a 10 numarada görev vermesi, Muçi'yi sola kaydırması, Semih'i önce santrforda sonra kanatta oynatması ve yaptığı isabetsiz değişiklikler nedeniyle tepki topladı.

Fernando Santos'un Beşiktaş'taki geleceği Türkiye Kupası'na bağlı - Resim : 3

Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Fernando Santos’un Beşiktaş’taki geleceğini büyük olasılıkla Ziraat Türkiye Kupası’ndaki performansı belirleyecek. Siyah-beyazlı takım 3 yıl sonra kupayı müzesine taşırsa Portekizli hoca koltuğunu sağlama alacak.

Fernando Santos'un Beşiktaş'taki geleceği Türkiye Kupası'na bağlı - Resim : 4

Yarı finalde Ankaragücü ile eşleşen Kartal'ın kupada da hedefine ulaşamaması halinde ise Santos'un geleceği ciddi biçimde tartışmaya açılacak. Beşiktaş'ın ligi bitireceği sıralama da tecrübeli hocayla ilgili kararda etkili olacak.

Fernando Santos'un Beşiktaş'taki geleceği Türkiye Kupası'na bağlı - Resim : 5

Beşiktaş JK
F.Bahçe'nin eski hocası Jesus dünya rekoru kırdı F.Bahçe çeyrek final aşkına! Beşiktaş BOA yarın final için parkede F.Bahçe'nin konuğu Valencia