Galatasaray 5 futbolcusuyla sözleşme yeniledi

Galatasaray, Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı için imza töreni düzenleyerek sözleşme yeniledi.

Galatasaray 5 futbolcusuyla sözleşme yeniledi
  • Galatasaray, 5 futbolcusuyla sözleşme yeniledi. Sarı-Kırmızılı ekip Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı için Ali Sami Yen Spor Kompleksinde imza töreni düzenleyerek sözleşme yeniledi.

Galatasaray 5 futbolcusuyla sözleşme yeniledi - Resim : 1

Sözleşmeleri yenilenen futbolcularla ilgili açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yıldız isimler için şu sözleri söyledi;

  • "Muslera, sadece sahada gösterdiği performansla değil, efendiliğiyle de tüm spor severlerin gönlünde taht kurmuştur. Takımımızın en önemli liderlerinden biridir. Nando'yu bir yabancı futbolcu değil, bizden biri olarak görüyorum. Yeni sözleşme konusunda çok kısa konuştuk. Hiç ikiletmedi. Sen ne diyorsan öyledir başkanım dedi."
  • "Abdülkerim'den biz şüphe etmedik. Önünde uzun ve başarılarla dolu bir kariyer olduğuna eminim. Galatasaray'ı ve bizleri gururlandırıyorsun."
  • "Lucas Torreira takımızın enerji küpü, orta sahamızın dinamosu. Transfer olduğu günden bu yana kalitesini ortaya koydu. Terinin son damlasına kadar mücadele ettiğinden sonuna kadar eminiz. Seni çok seviyoruz."
  • "Kaan kardeşim her zaman göreve hazırdı. İhtiyaç olduğunda her pozisyonda kalitesini gösterdi. Kısa sürede bize sanki yıllardır bu takımın formasını giyiyormuş gibi hissettirdiğin için teşekkür ediyorum."

"ŞİMDİ VE SONSUZA KADAR"

  • Galatasaray'ın bir parçası olmaya devam edeceğini söyleyen Fernando Muslera; "Bu kulüpte bir ömür geçirdim. 16 şampiyonluk gördüm. Galatasaray, Türkiye'nin en büyüğü ve bunu sürekli göstermeli. Şimdi oyuncu olarak burada bulunuyorum, ileride de bu takımın bir parçası olmaya devam edeceğim. Şimdi ve sonsuza kadar." ifadelerini kullandı.

Galatasaray 5 futbolcusuyla sözleşme yeniledi - Resim : 2

"MUSLERA'YA TEŞEKKÜR EDERİM"

  • Tören sırasında Muslera'ya teşekkür eden Torreira; "Herkese çok teşekkür ederim. Muslera'ya ayrıca teşekkür ederim, çünkü onun sayesinde geldim." dedi.

Galatasaray 5 futbolcusuyla sözleşme yeniledi - Resim : 3

Temsilcilerimizin Avrupa serüveninin sona ermesinin ardından elde edilen gelirler belli oldu! "En güvendiklerimiz penaltı kaçırdı" Fenerbahçe, çeyrek finalde elendi "Ülke tanıtımı için büyük bir organizasyon"