Galatasaray-Fenerbahçe derbisini kim yönetecek? Çarpıcı iddia

Süper Lig'de kıyasıya bir zirve yarışı içinde olan Galatasaray ile Fenerbahçe, 37. haftada Rams Park'ta karşı karşıya gelecek. Şampiyonluğun kilidini açacak olan zorlu maça yabancı hakemin atanması gündemde. Dev derbiyi yönetecek isimle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini kim yönetecek? Çarpıcı iddia

Süper Lig'in 32. haftası geride kalırken lider Galatasaray ile takipçisi Fenerbahçe arasında 2 puan fark var.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini kim yönetecek? Çarpıcı iddia - Resim : 1

Ezeli rakipler 37. haftada Rams Park'ta karşılaşacak. Dev derbinin şampiyonluğun kilidini açma ihtimali oldukça yüksek.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini kim yönetecek? Çarpıcı iddia - Resim : 2

Gerilim hattı yüksek mücadeleyi kimin yöneteceği ise şimdiden tartışılıyor. VAR'da yabancı hakem uygulamasının başlaması da akıllara yabancı orta hakem fikrini getirdi.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini kim yönetecek? Çarpıcı iddia - Resim : 3

Sabah Spor'un usta yazarları konuyla ilgili görüşlerini açıklarken, bomba bir iddia gündeme geldi. İşte o yorumlar...

GÜRCAN BİLGİÇ: TFF, SERDAR GÖZÜBÜYÜK İLE GÖRÜŞÜYOR

TFF'nin bu maç için Türk asıllı Hollandalı hakem Serdar Gözübüyük ile görüştüğünü duydum. Elimizdeki tek gerçek, MHK'nin mevcut kadrosunda bu maçı inandırıcı şekilde yönetecek isim yok. O gün geldiğinde bizim hakemlerimiz yönetmek isterler mi, o da tartışılır. VAR ekranına yabancı hakem baktığında futbolumuz huzur buldu, sahadaki hakemin performansı da arttı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini kim yönetecek? Çarpıcı iddia - Resim : 4

LEVENT TÜZEMEN: ALGI OPERASYONU

Galatasaray-Fenerbahçe maçına şimdiden yabancı hakemi atamaya kalkmak, tamamen algı operasyonu yapmaktır. RAMS Park'taki derbiye bakalım iki takım hangi puanda çıkacak. Yabancı VAR hakemlerine 3 maçta da çok fazla iş düşmedi. Verdikleri kararların hepsi doğruydu. Eğer bugün ortam sakinse yabancı VAR hakemlerinin hiçbir takım formasına bağlı kalmadan özgürce verdiği kararlardır. VAR hakemlerinin yabancı olması, maçı yöneten hakemlerin de elini taşın altına sokarak daha doğru karar vermelerini sağladı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini kim yönetecek? Çarpıcı iddia - Resim : 5

ÖMER ÜRÜNDÜL: BENCE YABANCI HAKEM OLMALI

Ben Ankaragücü-Rize maçındaki hakem olayından sonra TRT'deki programımda "Artık mutlaka yabancı hakemin gelmesi gerekir" dedim. Çünkü bugüne kadar hakemlerin yaptığı hatalara VAR'daki ciddi hatalar da ekleniyordu. Yabancı VAR hakemlerinin görev yaptığı 3 maçta hakem performansları tartışılmadı. Eğer Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi final niteliğinde olacaksa, o maçta bence yabancı orta hakem olmalı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini kim yönetecek? Çarpıcı iddia - Resim : 6

Galatasaray Fenerbahçe
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor Onuralp Bitim'den kötü haber! Sezonu kapattı F.Bahçe Avrupa'da yarı final için sahada G.Saray'ın Barış Alper planı belli oldu! EURO 2024 sonrası...