Galatasaray Fransız yıldızın peşinde! Matteo Guendouzi temaslar başlıyor

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray bir yandan da yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Orta saha bölgesini güçlendirmek isteyen Aslan, geçen yıl istediği ancak kadrosuna katamadığı Fransız yıldız Matteo Guendouzi'yi yeniden gündemine aldı.

Galatasaray Fransız yıldızın peşinde! Matteo Guendouzi temaslar başlıyor

Gelecek yılın planlamasına başlayan Galatasaray'da Matteo Guendouzi ismi gündemden düşmüyor. Sezon başında istenen Fransız orta saha için bir kez daha harekete geçildi.

Galatasaray Fransız yıldızın peşinde! Matteo Guendouzi temaslar başlıyor - Resim : 1

Sabah'ın haberine göre, Marsilya'dan kiralık olarak geldiği Lazio'da teknik direktör Igor Tudor'la sorun yaşayan 25 yaşındaki oyuncuyla yeni bir temas kuruldu.

Galatasaray Fransız yıldızın peşinde! Matteo Guendouzi temaslar başlıyor - Resim : 2

Sarı-kırmızılı idareciler zor gözüken bu transferde şartları sonuna kadar zorlayacak. Öte yandan Lazio'nun opsiyonlu kiraladığı Guendouzi'nin satın alma şartları devreye girdi.

Galatasaray Fransız yıldızın peşinde! Matteo Guendouzi temaslar başlıyor - Resim : 3

13+5 milyon euro ödeyeceği belirtilen İtalyanlar, Fransız yıldızın tapusunu almak zorunda. Aslan, transferde pazarlığı Lazio'yla yapacak.

Galatasaray Fransız yıldızın peşinde! Matteo Guendouzi temaslar başlıyor - Resim : 4

25 yaşındaki Fransız oyuncu, bu sezon kiralandığı Lazio'da 40 maçta 3 gol, 4 asistle oynadı.

Galatasaray Fransız yıldızın peşinde! Matteo Guendouzi temaslar başlıyor - Resim : 5

Roma maçının ardından teknik direktör Igor Tudor'la tartıştığı belirtilen Guendouzi'nin takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Galatasaray Fransız yıldızın peşinde! Matteo Guendouzi temaslar başlıyor - Resim : 6

Galatasaray
Denver Lakers'ı yenerek galibiyetle başladı Toprak Razgatlıoğlu Hollanda'da ikinci oldu Alanya 2 attı 3 aldı Fred İsmail Kartal'la görüştü! Neden oyundan alındı?