Galatasaray Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Hatayspor maçı canlı şifresiz izle!

Galatasaray, milli aradan sonra Süper Lig 31. haftasında Hatayspor ile karşılaşacak. Galatasaray, 81 puanla lider iken Hatayspor 33 puanla 15. sırada yer alıyor. Peki, Galatasaray Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS Hatay maçı canlı yayını, muhtemel ilk 11'leri...

Galatasaray Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Hatayspor maçı canlı şifresiz izle!

Süper lig 31. haftasında Galatasaray'ın konuğu Hatayspor. Sarı kırmızılılar, bu maçı kazanmaları halinde 18 maçlık iç saha galibiyet rekoru kırılacak. Peki, Galatasaray Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maça dair detaylar...

GALATASARAY - HATAYSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Rams Park'ta oynanacak olan Galatasaray Hatayspor maçını Ali Şansalan yönetecek. Mücadele 2 Nisan Salı günü 20.30'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

GALATASARAY'IN EKSİKLERİ

Galatasaray'ın 32 yaşındaki file bekçisi Günay Güvenç, cezası nedeniyle kadroda olmayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Kasımpaşa maçından sonra 2 maç ceza verilen Günay, Akdeniz temsilcisine karşı kadroda yer alamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda ayrıca Sergio Oliveira, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu, müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, yarınki mücadelede kart görmeleri durumunda 32. haftadaki Corendon Alanyaspor karşılaşmasına çıkamayacak.

OKAN BURUK REKOR PEŞİNDE

Okan Buruk, Mircea Lucescu'nun 18 maçlık iç saha galibiyet rekorunu kırmak istiyor.

Süper Lig'de geçen sezon son 3, bu sezon da 15 iç saha maçından galibiyetle ayrılarak Mircea Lucescu'nun 18 maçlık iç saha galibiyet serisi rekoruna ortak olan Okan Buruk, takımının Hatayspor maçını da kazanması halinde Rumen teknik adamın rekorunu geride bırakacak.

Lucescu, Galatasaray'ın başında Mayıs 2001-Mayıs 2002 arasında iç sahada 18 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.

GALATASARAY İLE HATAYSPOR 8. RANDEVUDA

Galatasaray ile Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'de yarın 8. kez karşılaşacak.

İki ekip arasında geride kalan 7 lig maçından 4'ünü (biri hükmen) Galatasaray kazanırken, Hatayspor 3 maçtan galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray'ın 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere 15 golüne, Akdeniz temsilcisi 10 golle yanıt verdi.

GALATASARAY - HATAYSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Zaha, Icardi.

Hatayspor: Erce, Kerim, Kilama, Maksimovic, Ghoulam, Massanga, Rivas, Rui Pedro, Dele-Bashiru, Doğukan, Strandberg.

F.Bahçe ligden çekilecek mi? 5 seçenek var Kasımpaşa Kayseri deplasmanında Booker 52 sayı attı Suns kazandı Fenerbahçe'nin rakibi Adana Demirspor