Galatasaray Manchester United'ın 2 yıldızını istiyor

Şampiyon Galatasaray, yeni sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor. Orta saha ve sağ bek pozisyonlarını öncelik olarak düşünen sarı-kırmızılılar, Manchester United'ın 2 yıldızını gündemine aldı.

Galatasaray Manchester United'ın 2 yıldızını istiyor

Galatasaray transferde büyük oynuyor. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk'un işaret ettiği iki kritik pozisyon için gözler İngiltere'ye çevirdi.

Galatasaray Manchester United'ın 2 yıldızını istiyor - Resim : 1

Sarı-kırmızılı ekip, Manchester United'dan Scott McTominay ile beraber Aaron Wan Bissaka'ya da talip oldu.

Orta saha ve sağ bek için gözünü karartan sarı-kırmızılılarda Dursun Özbek'in kesenin ağzını açmasıyla beraber pazarlıklar başladı.

Galatasaray Manchester United'ın 2 yıldızını istiyor - Resim : 2

MANCHESTER'IN 2 YILDIZI GÜNDEMDE

8 numara için bu kez hata yapmak istemeyen ve Okan Buruk'un mutlaka alınmasını istediği ismi kadrosuna katmak isteyen Başkan Özbek ve ekibi, Manchester United'ın İskoç yıldızı Scott McTominay'da karar kıldı.

Galatasaray Manchester United'ın 2 yıldızını istiyor - Resim : 3

Manchester United altyapısından yetişen ve 2017'den beri A takımda forma giyen 27 yaşındaki futbolcunun bir senelik sözleşmesinin kalması pazarlıkta Galatasaray'ın elini güçlendirdi.

Galatasaray Manchester United'ın 2 yıldızını istiyor - Resim : 4

Galatasaray sağ bek için de yine Manchester United'ın 26 yaşındaki oyuncusu Aaron Wan Bissaka'yı kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor.

Galatasaray Manchester United'ın 2 yıldızını istiyor - Resim : 5

2019'dan beri ManU forması giyen Bissaka'nın da McTomiyay gibi kulübüyle bir yıllık kontratı bulunuyor. (Milliyet)

Galatasaray
Buse Macaristan'da altın aldı EURO 2024 öncesi son prova Üst üste 3. kez başkan seçildi Mourinho, Galatasaray'ın transferini açıkladı