Galatasaray Süper Lig rekorunu kırma peşinde: Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Lider Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında yarın EMS Yapı Sivasspor'u konuk edecek. Sarı kırmızılılar, lig rekorunu kırmak için Sivas maçını kazanmak istiyor. Galatasaray'ın hedefinde galibiyet ve bir sezonda en fazla puan toplama rekorunu kırma var. Peki, Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Süper Lig rekorunu kırma peşinde: Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Ligin 35. haftasında yarın Galatasaray, Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray, haftaya en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde giriyor. İlk yarıda 1-1 berabere kalan iki takımın maçı merakla bekleniyor. Peki, Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın (5 Mayıs Pazar) EMS Yapı Sivasspor'u konuk edecek. RAMS Park'taki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

GALATASARAY, FENERBAHÇE'NİN REKORUNU KIRABİLECEK Mİ?

Galatasaray, yarın oynayacağı Sivasspor maçı ile Fenerbahçe'nin bir sezonda en çok puan toplama rekorunu kırmak istiyor. 1988-1989 sezonunda 93 puan toplayan Fenerbahçe, 3 puanlı sisteme geçilmesinin ardından Süper Lig'de bir sezonda en fazla puan alan takım konumunda bulunuyordu.

Galatasaray ise geçen haftaki Yukatel Adana Demirspor galibiyetiyle puanını 93'e çıkarmıştı. "Cimbom" böylelikle bitime 4 maç kala rakibinin rekoruna ortak olmuştu.

Sarı-kırmızılı ekip, Sivasspor maçını kaybetmemesi durumunda Fenerbahçe'nin rekorunu kıracak.

GALATASARAY'IN KALAN MAÇLARI

- Sivasspor
- Fatih Karagümrük (D)
- Fenerbahçe
- Konyaspor (D)

G.SARAY'IN SİVASSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ:

Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Barış Alper, Icardi.

 

Samsunspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İzmir’deki olaylı derbide fişekçiye 15 yıl hapis Fenerbahçe Beko - Monaco maçı sonrası ortalık karıştı Kara Kartal 90+7'de kazandı