Galatasaray yıldızı Icardi Yunanistan'a transfer olacak mı? "Beni aradılar ve..."

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye Yunanistan'dan transfer teklifi olduğu iddiaları gündeme gelmişti. Bir dönem Yunanistan'da oynayan eski futbolcu Tümer Metin, kendisini Icardi için aradıklarını ve Arjantinli golcünün seneye Atina'da olacağını söylediklerini ifade etti.

Galatasaray yıldızı Icardi Yunanistan'a transfer olacak mı? "Beni aradılar ve..."

Lider Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u 6-1 mağlup etti ve bitime 3 hafta kala şampiyonluk yarışındaki avantajını korudu.

Galatasaray yıldızı Icardi Yunanistan'a transfer olacak mı? "Beni aradılar ve..." - Resim : 1

Tivibuspor yorumcusu Tümer Metin karşılaşma sonrasında Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin sezon sonunda Yunanistan'a transfer olacağı iddialarıyla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

"YUNAN BASININDAN ICARDI'Yİ SORDULAR"

Tümer Metin, "Geçen hafta Yunan basınından bir gazeteci EURO 2024 ile ilgili görüş almak için beni aradı. Okan Hoca'ya sorulan Icardi sorusunu bana sordu.

Galatasaray yıldızı Icardi Yunanistan'a transfer olacak mı? "Beni aradılar ve..." - Resim : 2

'Icardi'nin seneye Atina'da olacağı konuşuluyor hatta görüştüklerine dair bilgiler var' dedi. 'Bilmiyorum' dedim." şeklinde konuştu.

Galatasaray yıldızı Icardi Yunanistan'a transfer olacak mı? "Beni aradılar ve..." - Resim : 3

BURUK: YUNAN BASINI İLE ICARDI'NİN NE ALAKASI VAR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sivasspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında Yunan basınında Mauro Icardi'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönündeki iddianın sorulması üzerine, "İddia hiç alakası olmayan bir yerden gelmiş. Yunan basını ile Icardi'nin ne alakası var bilemiyorum.

Galatasaray yıldızı Icardi Yunanistan'a transfer olacak mı? "Beni aradılar ve..." - Resim : 4

Artık sezonun sonuna geldik. Hepimiz çok mutluyuz. Taraftarımız ve Icardi mutlu, biz mutluyuz. Geçen sezon başlayıp bu sezon süren hedeflerimiz, önümüzdeki sezon da devam edecek." değerlendirmesinde bulunmuştu.

 

Galatasaray
Konyaspor Fenerbahçe ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sivas'ın 4 maçlık yenilmezlik serisi bitti Kupada yarı finallerin hakemleri belli oldu Ankaragücü 33 yıllık hasreti bitirmek istiyor