Galatasaray'a Yunus Akgün piyangosu! Avrupa'dan 3 teklif var

Galatasaray'ın milli futbolcusu Yunus Akgün'e Avrupa'dan 3 teklif geldi. İki Fransız kulübünün yanı sıra bir İngiliz ekibi de deneyimli kanat oyuncusu için sarı-kırmızılı takıma teklif yaptı. Yunus'un ayrılmaya sıcak baktığı ifade ediliyor.

Galatasaray'a Yunus Akgün piyangosu! Avrupa'dan 3 teklif var

Yunus Akgün, Galatasaray'da bir türlü istenen çıkışı yapamasa da Avrupa kulüplerinin gözdesi oldu. 23 yaşındaki futbolcu için Fransa’da Nantes ve Bordeaux ile İngiltere’den Leicester City devreye girdi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Fransa 1. Lig ekibi Nantes ile 2. Lig takımlarından Bordeaux satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

Galatasaray'a Yunus Akgün piyangosu! Avrupa'dan 3 teklif var - Resim : 1

İki ekibin de ilk planda 1 milyon euro kiralama ve ikinci sene için de satın alma opsiyonlu teklifte bulunduğu belirtildi. Nantes'ın 5, Bordeaux'nun ise 4.5 milyon euro teklif sunduğu bildirildi.

Genç futbolcu için Premier Lig'den bu sene düşen Leicester City'nin ise yine geçtiğimiz günlerde devreye girdiği ve 5 milyon euroluk bir öneri yaptığı belirtildi.

Önceki sezon kiralık olarak forma giydiği Adana Demirspor'da başarılı bir performans sergileyen ama geçen sezon Galatasaray'da beklentilere yanıt veremeyen Yunus, şimdilerde de yine performansıyla eleştiriliyor.

Teknik Direktör Okan Buruk'un verdiği şansları iyi kullanamayan genç oyuncunun da ayrılma fikrine sıcak baktığı belirtildi.

Adana Demirspor'dan döndükten sonra geçen yıl 25 lig maçında görev alan Yunus Akgün 1 gol attı, 4 de asist yaptı.

Galatasaray'a Yunus Akgün piyangosu! Avrupa'dan 3 teklif var - Resim : 2

Bu sezon Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki Zalgiris maçlarının ilkinde 73 dakika sahada kalan Yunus, son karşılaşmada da 45 dakika oynadı.

Galatasaray
F.Bahçe'nin görüştüğü Tete G.Saray'a yakın ManU'dan 72 milyon sterlin'lik transfer Mertens ve Batshuayi aynı takımda buluşuyor Messi'den imza aldı diye...