Galatasaray'ın 102 puanlı şampiyonluğu Avrupa'da manşetlerde

Galatasaray puan rekoru kırarak Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşması Avrupa basınında da geniş yankı buldu. Sarı-kırmızılı ekibin 102 puan toplaması şaşkınlık yaratırken, Aslan'dan övgüyle bahsedildi. İşte Avrupa'da öne çıkan manşetler...

Galatasaray'ın 102 puanlı şampiyonluğu Avrupa'da manşetlerde

Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'u 3-1 yenerek 24. kez şampiyon olan Galatasaray'ın zaferi Avrupa basınında da ses getirdi. Sarı kırmızılıların 102 puanla rekor kırdığı zaferden övgüyle bahsedildi. İşte dış basındaki şampiyonluk yorumları...

Galatasaray'ın 102 puanlı şampiyonluğu Avrupa'da manşetlerde - Resim : 1

AP: Galatasaray Pazar günü Türkiye ligi şampiyonluğunu perçinledi ve rakibi Fenerbahçe'yi toplam 102 puanlık rekor bir skorla geride bıraktı.

TUTTOMERCATOWEB: Galatasaray üst üste ikinci sezon Türkiye şampiyonu oldu. Okan Buruk'un takımı, Süper Lig'in son maçında Konyaspor'u yenerek 100 puan sınırını aştı: 102 puanla, Fenerbahce'den 3 puan fazla kazandı.

Galatasaray'ın 102 puanlı şampiyonluğu Avrupa'da manşetlerde - Resim : 2

SPORT MEDIASET: Icardi'nin Galatasaray'ı Türkiye şampiyonu: Fenerbahçe teslim oldu

TUTTO NAPOLİ: Mertens Türkiye şampiyonu! Galatasaray'ın zaferi: Üst üste ikinci şampiyonluk

CALCIO NEWS24: Türkiye'nin şampiyonu Galatasaray! Fenerbahçe'ye 99 puan yetmedi.

Galatasaray'ın 102 puanlı şampiyonluğu Avrupa'da manşetlerde - Resim : 3

BILD: Türkiye rekoru kıran Galatasaray 24. şampiyonluğunu kutluyor! Galatasaray, son hafta küme düşme adayı Konyaspor'u 3-1 mağlup etti ve şampiyonuğu elde etti. "Boğaz Aslanları" son 32 yılda 16. kez lig şampiyonluğunu kazandı.

Galatasaray'ın 102 puanlı şampiyonluğu Avrupa'da manşetlerde - Resim : 4

STUTTGARTER ZEITUNG: Galatasaray pazar günü 24. kez Türkiye futbol şampiyonu oldu. Kulüp, son hafta Konyaspor'u 3-1 yenerek şampiyonluğu garantiledi. Yüzlerce taraftar kutlama için Stuttgart'taki Schlossplatz Meydanı'nda toplandı.

Galatasaray'ın 102 puanlı şampiyonluğu Avrupa'da manşetlerde - Resim : 5

KICKER: Mükemmelliklerle dolu bir sezonda Galatasaray yeniden şampiyon oldu ve 100 puan sınırını aştı.

Galatasaray'ın 102 puanlı şampiyonluğu Avrupa'da manşetlerde - Resim : 6

AS: Aslanlar 24. şampiyonluğuna ulaşarak Türkiye'nin en başarılı takımı olarak varlığını pekiştiriyor. Galatasaray , rakip sahasında Konyaspor'u sezonun en golcü oyuncusu Mauro Icardi ve Berkan Kutlu'nun iki golüyle 3-1 kazanarak takımı 102 puana taşıdı. Okan Buruk'un takımı Türk futbol tarihinin puan rekorunu kırdı.

Galatasaray'ın 102 puanlı şampiyonluğu Avrupa'da manşetlerde - Resim : 7

MARCA: Icardi, Galatasaray'a 24'üncü Türkiye Ligi şampiyonluğunu yaşattı. Mauro Icardi'nin iki golü, Galatasaray'ın Konyaspor'u (1-3) yenerek üst üste ikinci kez Türkiye Ligi şampiyonluğunu elde etmesini sağladı.

Galatasaray'ın 102 puanlı şampiyonluğu Avrupa'da manşetlerde - Resim : 8

MUNDO DEPORTIVO: Galatasaray, Icardi'nin dublesiyle şampiyon oldu. Arjantinli golcünün iki golü takımına 24. Türkiye Ligi şampiyonluğunu yaşattı ve Fenerbahçe'yi zafersiz bıraktı.

Galatasaray'ın 102 puanlı şampiyonluğu Avrupa'da manşetlerde - Resim : 9

A BOLA: Sergio Oliveira'nın Galatasaray'ı üst üste ikinci kez Türkiye şampiyonu oldu. Son hafta Galatasaray'a beraberlik yetiyordu ancak yine de 1-3 kazanarak ligde 102 puana ulaştılar. Birinciyle ikinciyi ayıran sadece üç puan var ama ikinci ile üçüncü (Trabzonspor) arasında 32 (!) puan var

Galatasaray'ın 102 puanlı şampiyonluğu Avrupa'da manşetlerde - Resim : 10

ESPN: Galatasaray, Konyaspor'u 3-1 yenerek 24. Türkiye şampiyonluğunu elde etti ve sezonu, on yıldır ligi kazanamayan ezeli rakipleri Fenerbahce'nin üç puan üzerinde tamamladı. Galatasaray, saha içi ve saha dışı tartışmalar ve şiddet ile gölgelenen bir sezonun ardından üst üste ikinci kez zafere ulaştı.

Galatasaray
Rey Manaj'a 4 ülkeden teklifler var Ancelotti'den Arda'ya Devler Ligi müjdesi Süper Lig bitti gözler EURO 2024'e çevrildi G.Saray gol krallığında da zirvede