Gaziantep - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Süper Ligin 4. haftasında Gaziantepspor'un konuğu oluyor. Şampiyonlar Liginde gruplara kalan ve A grubunda mücadele edecek sarı kırmızılar, Gaziantep deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Peki, Gaziantep Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler ve detaylar...

Gaziantep - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig 4. haftasında Gaziantep FK, Galatasaray'ı konuk ediyor. Tam kadro Gaziantep'e gidecek olan sarı kırmızılar, bir maç eksiğiyle 10. sırada yer alıyor. Gaziantepspor'un ise henüz puanı yok ve sonuncu sırada. Peki, Gaziantep Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

GAZİANTEP FK - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Gaziantep - Galatasaray maçı, bu akşam Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma 21.45'te başlayacak. Hakem Ali Şansalan'ın yöneteceği Gaziantep Galatasaray maçı beIN Sports 1'den naklen ekranlara gelecek.

GALATASARAY'DA EKSİK YOK

Galatasaray'da Molde maçında hafif sakatlık geçiren Mauro Icardi, yeni transferlerden Hakim Ziyech ve henüz fiziksel olarak hazır olmayan Wilfried Zaha'nın durumları bugün yapılacak son antrenmanın ardından belli olacak. Galatasaray'da kart cezalısı veya sakat futbolcu bulunmuyor.

SÜPER LİG'DE 9. RANDEVU

Galatasaray ile Gaziantep FK, Süper Lig'in 4. haftasında yapacakları maçla 9. kez karşı karşıya gelecek.

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'de beşinci sezonunu geçiren Gaziantep temsilcisi ile daha önce 8 maç yaptı. Galatasaray, söz konusu müsabakalarda biri hükmen olmak üzere 6 galibiyet aldı.

İki takım arasındaki bir maç beraberlikle sonuçlanırken, bir müsabakayı ise Gaziantep FK kazandı.

Söz konusu mücadelelerde 3'ü hükmenden olmak üzere 18 gol atan "Cimbom" kalesinde 9 gol gördü.

GAZİANTEP FK - GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER:

Gaziantep FK: Batuhan, M’Bakata, Ertuğrul, Djilobodji, Khacef, Jevtovic, Furkan, Bikel, Maxim, Mustafa, Riascos.

Galatasaray: Muslera, Boey, Abdülkerim, Nelsson, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Tete, İcardi.

Gaziantep Galatasaray
Greenwood, Türkiye'ye gelmedi Trabzonspor farka koştu Galatasaray'da dört eksik Filenin Sultanları finalde