G.Saray-Antalyaspor maçı sızdırılmıştı! TFF tüm kaydı yayınladı! F.Bahçe-Kasımpaşa maçında neler oldu?

Merkez Hakem Kurulu'nun Galatasaray-Antalyaspor maçı için yapmış olduğu çevrimiçi toplantının görüntüleri sosyal medyaya sızdırılmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu içinde Fenerbahçe-Kasımpaşa mücadelesinin de yer aldığı toplatının tamamını içeren kaydı yayınladı.

Türk futbolundaki kaosların ardı arkası kesilmiyor. Galatasaray ile Antalyaspor arasında oynanan karşılaşmanın değerlendirmesinin yapıldığı Merkez Hakam Kurulu çevrimiçi toplantısının kaydı dün sosyal medyadan sızdırılmıştı.

G.Saray-Antalyaspor maçı sızdırılmıştı! TFF tüm kaydı yayınladı! F.Bahçe-Kasımpaşa maçında neler oldu? - Resim : 1

MHK eğitimcisi Hugh Dallas ve VAR Eğitim Danışmanı Pawel Gil'in karşılaşmanın hakemi Abdülkadir Bitigen ve VAR hakemi Özgür Yankaya ile yaptığı konuşmalar gündeme bomba gibi düşmüş, Fenerbahçeliler ise isyan etmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu bugün basına bir kısmı sızdırılan görüntünün tamamını yayınladı. TFF'nin Youtube hesabında yayınlanan görüntülerde Fenerbahçe-Kasımpaşa karşılaşmasının değerlendirmesi de yer alıyor.

G.Saray-Antalyaspor maçı sızdırılmıştı! TFF tüm kaydı yayınladı! F.Bahçe-Kasımpaşa maçında neler oldu? - Resim : 2

İşte Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında yaşanan tartışmalı penaltı kararının konuşmaları...

Hugh Dallas: Erkan, Pawel'e hangi görüntünün net bir elle oynama olduğunu göstermeni istiyorum. Buradaki görüntülerin hangisinde net bir elle oynama var.

Erkan Engin: Şu anda ben de net bir elle oynama göremiyorum ama benim odadaki hissiyatımdan bahsetmem gerekirse kale arkasından ve tighttaki görüntüden emin oldum. kendim bunu el olarak gördüm. Topun kırılmasından el olarak gördüm. Şu an ki hissaytımı soruyor. göstermemi soruyor sanırım.

G.Saray-Antalyaspor maçı sızdırılmıştı! TFF tüm kaydı yayınladı! F.Bahçe-Kasımpaşa maçında neler oldu? - Resim : 3

Hugh Dallas: Var odasında gördüğünle burada gördüğün farklı değil. Orada gördüğünle burda gördüğün aynı. Ben burada Erkan'ın 'ah penaltı oabilir' diye endişe etmesini anlıyorum, ancak bu görüntüyle beraber eğer topun ele değip depmediğini ispatlayacak bir imajımız yoksa o zaman hakemi de çağırmıyoruz çünkü elimizde bir kanıt yok.

Hugh Dallas: Sahada doğal olarak senin açın bunu görmeye mümkün değildi. Sadece monitöre gittiğinde hangi görüntünün elle oynama olduğuna kanaat getirdim Cihancım

Cihan Aydın: Erkan'a gittiğimde ilk anda Erkan abi 'Ele geliyor temas var' dedi. Başka bir açıdan da kolun doğal konumda olmadığını gösterdi. Ben de 'Direkt top eline mi geliyor bir yerine çarpıyor mu?' diye sordum. 'Hayır direkt eline geliyor' dedi. Ben de penaltı kararı verdim.

G.Saray-Antalyaspor maçı sızdırılmıştı! TFF tüm kaydı yayınladı! F.Bahçe-Kasımpaşa maçında neler oldu? - Resim : 4

Hugh Dallas: Pawel sence de var hakemi çağırdığında kendi düşünceleriyle çok fazla yönlendirme yapmıyor mu?

Pawel Gil: Bir defa temas noktasını göstermedi doğru, ancak net olarak göremiyorsanız. Bir de bunu sözlerinizle desteklemeye çalışıyorsanız bu hakemi birşeylere inandırmaya giriyor.

İtalyanlar Nelsson'u transfer edecek Ampute Milli Takımı'nın Avrupa mesaisi başlıyor Avusturya Türkiye özel milli maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? "Ali Koç'ta varsa bizimle paylaşsın"