Güzel haber: Ronaldo ve Benzema'nın forma giydiği Suudi Arabistan Ligi, Exxen ve TV8,5'ta yayınlanacak

Futbolseverlerin merakla beklediği haber geldi. Önce Ronaldo, sonra Benzema, Mane ve Fabinho gibi dünya yıldızlarının forma giydiği Suudi Arabistan Ligi'nin Türkiye'deki yayın haklarını alan kurum belli oldu. Yapımcı Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen ile spor kanalı TV8,5 Hollanda Ligi ile birlikte bu ligin haklarını satın aldı.

Güzel haber: Ronaldo ve Benzema'nın forma giydiği Suudi Arabistan Ligi, Exxen ve TV8,5'ta yayınlanacak

2022 yılının sonlarında transfer edilen Ronaldo'nun ardından Roberto Firmino, Karim Benzema, N'golo Kante, Marcelo Brozovic, Riyad Mahrez, Sadio Mane, Fabinho gibi dünyaca ünlü yıldızların forma giydiği Suudi Arabistan Ligi'nin Türkiye yayın haklarının kimin alacağı sorusu gündemdeydi. 

Güzel haber: Ronaldo ve Benzema'nın forma giydiği Suudi Arabistan Ligi, Exxen ve TV8,5'ta yayınlanacak - Resim : 1

Merakla beklenen sorunun cevabı geldi. Yapımcı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen ile spor kanalı TV8,5 yayın haklarının sahibi oldu. Böylece dünyaca ünlü yıldızlar, bu kanallar aracılığı ile futbolseverlerle bulaşacak.

Güzel haber: Ronaldo ve Benzema'nın forma giydiği Suudi Arabistan Ligi, Exxen ve TV8,5'ta yayınlanacak - Resim : 2

Aynı zamanda Ajax, Feyenoord ve PSV gibi Avrupa'nın köklü ekiplerinin yer aldığı Hollanda Ligi Eredivisie'nin nefes kesen maçları da yeni sezonda bu ekranlarda.

Güzel haber: Ronaldo ve Benzema'nın forma giydiği Suudi Arabistan Ligi, Exxen ve TV8,5'ta yayınlanacak - Resim : 3

Exxen ve TV8,5 kanallarında daha öncesinde Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi yayınlanıyordu.

Güzel haber: Ronaldo ve Benzema'nın forma giydiği Suudi Arabistan Ligi, Exxen ve TV8,5'ta yayınlanacak - Resim : 4

38 milyon euro'ya imza atmıştı! ManU'dan Beşiktaş'a geliyor Fenerbahçe Avrupa'da 257. randevuda! Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak? F.Bahçe evinde avantaj peşinde! Rakip Maribor