Hakemlerden Galatasaray-Antalyaspor maçı yorumu

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında sarı-kırmızılı ekip sahasında Antalyaspor'la karşılaştı. Galatasaray maçı 2-1 kazandı. Maçta verilen penaltı kararı tartışmalara sebep oldu. Karşılaşmaya damga vuran bu kararı eski hakemler değerlendirdi...

Hakemlerden Galatasaray-Antalyaspor maçı yorumu

Süper Lig'de 27.haftanın kapanış maçında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. 

Karşılaşma sonrası hakem yorumcuları maç içindeki tartışmalı pozisyonları değerlendirdi.

Hakemlerden Galatasaray-Antalyaspor maçı yorumu - Resim : 1

İŞTE HAKEM YORUMLARI

Erman Toroğlu: Aynı pozisyon Galatasaray aleyhine olsa VAR’daki vatandaş hakemi çağırır mıydı? Yüreği yeter miydi? Baştan sona yanlış. Yapmayın. Gidin. Bunların alayını kovacaksın.

Hakemlerden Galatasaray-Antalyaspor maçı yorumu - Resim : 2

Deniz Çoban: Bir temas var ama futbol oyunundaki temaslarda aradığımızı kriter 'Oyuncu etkilendi mi?' sorusu. Bu oyuncuyu etkilemeyecek en basit temaslardan biriydi. UEFA'nın da tabiriyle 'hafif' bir temas. VAR'ın müdahale etmesini anlayamam. Türkiye'deki VAR uygulamalarında yanlış kullanımda ilk 10'a girer. O kadar net yanlış. Penaltı verilmesi de yanlı. Oyun devam etmeliydi.

Hakemlerden Galatasaray-Antalyaspor maçı yorumu - Resim : 3

Bahattin Duran: VAR müdahalesini konuşacak hiçbir şey yok. Çok yanlış. Hiç penaltı değil, hiç değil! Mikroskopla ararsanız, Antalyasporlu oyuncunun, Tete'nin ayak ucuna temasını görürsünüz. Bizim işimiz mikroskopla aramak değil. Pozisyonda penaltı yok. Bence bu pozisyonda ofsayt da var.

Hakemlerden Galatasaray-Antalyaspor maçı yorumu - Resim : 4

Bülent Yıldırım: UEFA'ya üye ülkelere bu pozisyonu gönderin, VAR müdahalesi olması gerektiğini savunan kimseyi bulamazsınız. Bir temas var ama VAR'ın müdahale edeceği bir kanıt yok. O zaman müdahale etmeyeceksiniz. VAR müdahalesi yanlış, bana göre de pozisyon devam etmeliydi. Çok küçük temas, böyle penaltı olmaz.

Hakemlerden Galatasaray-Antalyaspor maçı yorumu - Resim : 5

Deniz Ateş Bitnel: Tete rakibinden hızlı hareket ederek topa temas ediyor. Rakibi geç kalınmış müdahale ile Tete'nin ayağına vuruyor. Penaltı doğru.

Hakemlerden Galatasaray-Antalyaspor maçı yorumu - Resim : 6

Fırat Aydınus: Topla önce Tete oynuyor ardından defans oyuncusunun müdahalesi geliyor. Bu darbe net değil, bu pozisyonu hakem sahada yorumlamalıydı, VAR müdahalesi doğru değil.

Hakemlerden Galatasaray-Antalyaspor maçı yorumu - Resim : 7

Galatasaray liderliğini korudu Icardi'den Fenerbahçe hakkında olay paylaşım Hakan Çalhanoğlu sakatlandı PFDK açıkladı