Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler'den dikkat çeken açıklamalar

Trendyol Süper Lig'de küme düşme hattında bulunan ve teknik direktör Volkan Demirel ile vedalaşan Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler, Gaziantep FK maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kardeşler, "5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz." dedi.

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler'den dikkat çeken açıklamalar
  • Trendyol Süper Lig'de küme düşme hattında yer alan ve deprem felaketinin ardından maddi imkansızlıklarla boğuşan Hatayspor'da file bekçisi Erce Kardeşler'den dikkat çeken bir açıklama geldi.
  • Volkan Demirel'in takımın ayakta kalması için her şeyiyle mücadele ettiğini kaydeden Erce Kardeşler, "Sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı. Tesisimiz olmadı. Paramız olmadı. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa gördüm. Düşünebiliyor musunuz bir futbol takımı basket idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım. Volkan hoca da yalnız kaldı. Hocalık yapamadı. Hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı çünkü. Buraya kadar geldiysek Volkan hoca sayesindedir." açıklamasını yaptı.

Ziyech'in geleceği hakkında konuştu "Performansın p'si yok" Milan'dan beraberlik Leverkusen, yenilmezlik rekoruna ortak oldu