İsmail Kartal'dan Galatasaray sözleri! "8'de 8 yapıp şampiyon olacağız"

Fenerbahçe'nin deneyimli teknik direktörü İsmail Kartal, Süper Lig'de kalan tüm maçlarını kazanarak şampiyon olacaklarını söyledi. Süper Kupa maçının ertelenmemesini eleştiren Kartal, Trabzon'da yaşananlar hakkında da konuştu.

İsmail Kartal'dan Galatasaray sözleri! "8'de 8 yapıp şampiyon olacağız"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Süper Lig'de içinde Galatasaray deplasmanının da bulunduğu kalan 8 maçı da kazanacaklarını ifade eden Kartal, şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini ifade etti.

İsmail Kartal'dan Galatasaray sözleri! "8'de 8 yapıp şampiyon olacağız" - Resim : 1

Deneyimli teknik adam, Süper Kupa finali ve Trabzonspor müsabakasında çıkan olaylara da değindi. İşte o açıklamalar...

İsmail Kartal'dan Galatasaray sözleri! "8'de 8 yapıp şampiyon olacağız" - Resim : 2

Şu anda Türkiye'yi tek temsil eden Fenerbahçe olarak Süper Kupa maçının neden Avrupa maçı öncesinde oynatılması ısrar ediliyor, anlamış değilim. Sonuç olarak ülke puanı, milli maç gibidir.

İsmail Kartal'dan Galatasaray sözleri! "8'de 8 yapıp şampiyon olacağız" - Resim : 3

"8'DE 8 YAPACAĞIZ"

Herkesin bir hesabı var, Allah'ın da var. Biz kendimize inanıyoruz. Sezon sonunda biz şampiyonluk olacağız. Hiç kimsenin puan kaybetmesine de ihtiyacımız yok, 8 maçın 8'ini de kazanarak şampiyon olacağız.

İsmail Kartal'dan Galatasaray sözleri! "8'de 8 yapıp şampiyon olacağız" - Resim : 4

Maçın başından sonuna kadar vücuduma yabancı madde yedim ama hiç rol yapmadım, maçı provoke etmedim. Kafam yarıldı deyip ayılıp bayılabilirdim, böyle bir adam değilim. Maç oynansın diyerek.

İsmail Kartal'dan Galatasaray sözleri! "8'de 8 yapıp şampiyon olacağız" - Resim : 5

Maskeli biri atladı sahaya. Arbede yaşanırken takıma içeri girin dedim. O yaşanan arbedede bir tanesi bizim futbolcuya saldırıyor, elinde de büyük bir şiş çıkıyor. Oyuncum şişlense, futbol hayatı bitse kim hesap verecek? Bu şiş benim oyuncumdan mı düştü? Bir tanesinde korner direğinin sivri tarafıyla futbolcumu kovalıyor. Vursa sakat kalsa kim hesabını verecekti?

İsmail Kartal'dan Galatasaray sözleri! "8'de 8 yapıp şampiyon olacağız" - Resim : 6

Oğlum Emre'yi 5-6 kişi araya aldı. 6 sayfalık darp raporu var oğlumun. Bir gün hastanede kaldı benim oğlum. En fazla darp edilen oğlumdu. Bir baba olarak düştüğümüz durumu düşünebiliyor musunuz? Yıllar önce şampiyonluğa gidiyorum, kurşunlanıyorum ve şampiyonluğumuz gidiyor elimizden. Bu sene aynı şekilde Trabzon'da yaşananlara hayret ediyorum. (Haber Global)

İsmail Kartal'dan Galatasaray sözleri! "8'de 8 yapıp şampiyon olacağız" - Resim : 7

Galatasaray Fenerbahçe
Son şampiyon Kupa Voley'de iddialı MotoGP'de Jorge Martin zaferi Kerem Aktürkoğlu'ndan Gazze paylaşımı A Milli Takım Avusturya'ya konuk olacak