İşte eski hakemlerden Fenerbahçe maçında verilen penaltı yorumu

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor'u ağırladı. Sarı-lacivertli takım mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Eski hakemler ev sahibi ekibe verilen penaltı kararını yorumladı.

İşte eski hakemlerden Fenerbahçe maçında verilen penaltı yorumu

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor'u ağırladı. Sarı-lacivertli takım mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

İşte eski hakemlerden Fenerbahçe maçında verilen penaltı yorumu - Resim : 1

PENALTI

Maçta Alanyaspor'un golleri 12. ve 63. dakikalarda Augusto'dan geldi. Fenerbahçe'nin golleri 49. dakikada penaltıdan Tadic ve 59. dakikada Dzeko'dan geldi. Loide Augusto'nun müdahalesinin ardından Djiku yerde kaldı. Penaltı kararı sosyal medyada gündem oldu.

İşte eski hakemlerden Fenerbahçe maçında verilen penaltı yorumu - Resim : 2

ESKİ HAKEMLERDEN İLK YORUMLAR

Erman Toroğlu: "Böyle penaltı olmaz! Ceza sahası dışında bile olsa verme, sen buna penaltı veriyorsun"

İşte eski hakemlerden Fenerbahçe maçında verilen penaltı yorumu - Resim : 3

Bahattin Duran: "Penaltı hiç yok. Augusto bence refakat etti. Eli bele koydu ve çekti. Djiku çok kolay bıraktı. Bu pozisyon penaltı değil. VAR bile karışabilir. Çok kolay bir temas. Faul diyorsanız topsuz alanda ve bu nedenle ikinci sarı kart verilmeli. Ancak, pozisyon penaltı değil. UEFA ise VAR'lara bu tür pozisyonlara karışmayın diyor"

İşte eski hakemlerden Fenerbahçe maçında verilen penaltı yorumu - Resim : 4

Bülent Yıldırım: "Bahattin çok detaylı işaret etti. Paralelinde düşünüyorum. Hakem bulunduğu açıdan eli gördüğü anda ihlal düşündü. Augusto dikkatsiz davrandı. Etkili bir çekme tutma yok. Bu penaltı değil. Hakemi de eleştireceğim temel nokta, eğer tutma, bele sarılma olduğunu düşünüyorsanız ikinci sarı kartla ihraç etmelisiniz"

İşte eski hakemlerden Fenerbahçe maçında verilen penaltı yorumu - Resim : 5

Deniz Çoban: "Hakem, tuttu indirdi görmüş. Sarı kartı var Augusto'nun. Penaltı değil ama penaltıyı vermesinden daha çok penaltıyı veriyorsanız ikinci sarı kartı neden vermiyorsunuz"

İşte eski hakemlerden Fenerbahçe maçında verilen penaltı yorumu - Resim : 6

Fırat Aydınus: "Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı ağır."

İşte eski hakemlerden Fenerbahçe maçında verilen penaltı yorumu - Resim : 7

"Oyuncularda panik havası yaratmış olabilir" G.Saray ile F.Bahçe polemiğe girdi Fatih Terim'in ekibi yarışa devam ediyor Fatih Tekke bir kez daha çelme taktı