İtalyan basını Almanya'yı yıkan Kenan Yıldız'ı konuşuyor! Del Peiro benzetmesi...

A Milli Takımımızın Almanya'yı 3-2 yendiği hazırlık maçına damga vuran isim Kenan Yıldız oldu. 18 yaşındaki genç futbolcu attığı gol ve gösterdiği performansla İtalyan basınında da manşet oldu. Juventus forması giyen Kenan'a efsane İtalyan yıldız Del Piero benzetmesi yapıldı. Öte yandan Del Piero da Kenan'ın gol sevincini paylaştı.

İtalyan basını Almanya'yı yıkan Kenan Yıldız'ı konuşuyor! Del Peiro benzetmesi...
  • EURO 2024'e gitmeyi garantileyen A Milli Takım, grubun son maçında Galler ile karşı karşıya gelecek. Zorlu sınav öncesi milliler, Almanya ile deplasmanda hazırlık müsabakasında karşılaştı.

İtalyan basını Almanya'yı yıkan Kenan Yıldız'ı konuşuyor! Del Peiro benzetmesi... - Resim : 1

  • Berlin'i Almanlar için adeta deplasmana çeviren Türkiye, sahadan 3-2 galip ayrılırken, Kenan Yıldız geceye damga vuran isim oldu.

İtalyan basını Almanya'yı yıkan Kenan Yıldız'ı konuşuyor! Del Peiro benzetmesi... - Resim : 2

  • İtalyan basını da Kenan'ı manşetlerine taşıdı. İşte 18 yaşındaki futbolcu için yapılan yorumlar...

İtalyan basını Almanya'yı yıkan Kenan Yıldız'ı konuşuyor! Del Peiro benzetmesi... - Resim : 3

  • Calciomercato: Alman pasaportuna da sahip olan Kenan Yıldız, kendisini Almanya'dan kapan Türkiye ile Almanya karşısına çıktı. Attığı gol Juventus için iyi haber. Şu ana kadar Serie A'da beş maça çıktı. Allegri onu; Udinese, Bologna, Atalanta, Torino ve Verona maçlarında yedek kulübesinden oyuna aldı ve toplam 36 dakika oynattı. Dün de Del Piero'nun yaptığı gibi dilini çıkararak sevincini gösterdi...

İtalyan basını Almanya'yı yıkan Kenan Yıldız'ı konuşuyor! Del Peiro benzetmesi... - Resim : 4

  • Sport Italia: Juventus'un genç Türk orta saha oyuncusu Kenan Yıldız, Almanya'ya karşı oynanan hazırlık maçında Türkiye A Milli Takımı ile ilk maçına çıktı. Bunu da ilk yarının sonlarına doğru attığı muhteşem golle taçlandırdı. Montella'nın yanı sıra Allegri de gülümseyebilir.

İtalyan basını Almanya'yı yıkan Kenan Yıldız'ı konuşuyor! Del Peiro benzetmesi... - Resim : 5

  • Il Bıanconero: Türkiye formasıyla ilk maçına Almanya karşısında çıkan 2005 Juve'nin yetenekli oyuncusu Kenan Yıldız için unutulmaz bir akşamdı. İlk yarının uzatma dakikalarında takımını öne geçiren isim Kenan Yıldız oldu. Genç Juventuslu sağ ayağıyla güzel bir vuruş yaptı ve top direğe çarptıktan sonra ağlarla buluştu. Ayrıca, Del Piero tarzında çılgınca sevinmesi de kayda değerdi.

İtalyan basını Almanya'yı yıkan Kenan Yıldız'ı konuşuyor! Del Peiro benzetmesi... - Resim : 6

  • Öte yandan Juventus'un efsane ismi Del Piero da, Kenan Yıldız'ın Almanya maçında attığı golü sosyal medya hesabından paylaştı.

İtalyan basını Almanya'yı yıkan Kenan Yıldız'ı konuşuyor! Del Peiro benzetmesi... - Resim : 7

Türkiye
Montella ile dolu dizgin Alcaraz'ı yenen Novak Djokovic finalde Galler maçı 3 puandan fazlası! Milliler için tarihi fırsat 'Pes etmeyen bir ruh var'