Jose Mourinho ile Aziz Yıldırım'ın kızı görüştü! O anları Yıldırım anlattı

Fenerbahçe başkanlığına aday olan Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile görüştüklerini açıklamıştı. Seçim çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulunan Yıldırım, son olarak kızının Mourinho ile görüntülü konuştuğunu ifade etti.

Jose Mourinho ile Aziz Yıldırım'ın kızı görüştü! O anları Yıldırım anlattı

Tarihe bir seçime giden Fenerbahçe'de başkan adaylarından Aziz Yıldırım, Çorlu Buluşması'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Daha önce Jose Mourinho ile görüştüğünü açıklayan Yıldırım, görüşmeye dair dikkat çeken bir detayı paylaştı.

Jose Mourinho ile Aziz Yıldırım'ın kızı görüştü! O anları Yıldırım anlattı - Resim : 1

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şöyle...

Genel kuruldaki mal satışına dair maddelere karşıyım çünkü kulübün mallarının satışının yetkisini 3 yıl boyunca yönetime veriyorlar. Mal satışı yok; mal kulübündür. Tek tek projelerin varsa bunları sunarsın, ona göre oylarız, ama tek tek oylayın. Önemli olan Fenerbahçe'nin şampiyonluğudur. Galatasaray kaybetsin, biz kazanalım.

Jose Mourinho ile Aziz Yıldırım'ın kızı görüştü! O anları Yıldırım anlattı - Resim : 2

"KIZIM MOURINHO İLE GÖRÜŞTÜ"

Bankalar Birliği'ni 2 seneye halledeceğim.1959 şampiyonlukları için notere gideceğim. İçerde Fenerbahçeli olmayan çok üye var.

Kızım, Mourinho ile görüntülü konuşurken, 'Benim hayalim senin Fenerbahçe’ye gelmen.' dedi. Mourinho ise 'Umuyorum geleceğim,' dedi.

Jose Mourinho ile Aziz Yıldırım'ın kızı görüştü! O anları Yıldırım anlattı - Resim : 3

Bir aday olalım, toparlayabilirsek bir dönem yapalım, ama sonra siz artık çıkın ve aday olun. Para var, korkmayın. Yalvarıyorum, Fenerbahçe'ye sahip çıkın. yönetimi inceleyin ve öyle karar verin, lütfen. Bakın, görün ve ses verin. Biz 3 Temmuz'da nasıl ses verdik, hatırlayın.

Jose Mourinho ile Aziz Yıldırım'ın kızı görüştü! O anları Yıldırım anlattı - Resim : 4

"G.SARAY ŞAMPİYON OLUYOR, ADAY ÇIKIYOR AMA BİZDE..."

Rakip şampiyon oluyor, aday çıkıyor; bizde neden çıkmıyor? Ben mecburiyetten aday oldum, bir daha çıkmam. Buradan çağrım şudur: O, 3 arkadaşını versin, ben de 3 arkadaşımı. Mal varlığının değeri budur ve arada senin yönünde zarar var. Ben hepsini öderim. Bunu Temmuz'da söyledim ama zararlı çıkacağını biliyor, yapmıyor.

Jose Mourinho ile Aziz Yıldırım'ın kızı görüştü! O anları Yıldırım anlattı - Resim : 5

Bana diyor ki Galatasaray Başkanı ile çıksın. Ya, adam size bundan önce salladı salladı, cevap veremediniz. Bir sayfa yazı yazdım, sinek ikili. Konu kapandı, cevap veremediler.

Fenerbahçe
Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman? "Şampiyonluk sözü vermiyorsan niye adaysın?" Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi soruşturmasında 3 F.Bahçeli isme yurt dışı yasağı