Juventus'un kadro dışı bıraktığı Bonucci'ye Fenerbahçe teklif yaptı

Juventus'un kadroda düşünmediği Leonardo Bonucci'ye Fenerbahçe teklif yaptı. Ancak İtalyan yıldız, İtalya dışında futbol oynamak istemediği için sarı-lacivertli ekibin önerisini geri çevirdi.

Juventus'un kadro dışı bıraktığı Bonucci'ye Fenerbahçe teklif yaptı

Stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Juventus'un tecrübeli yıldızı Leonardo Bonucci'ye transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi.

FENERBAHÇE'DEN BONUCCI'YE TEKLİF

Bonucci'nin İtalyan takımıyla 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen gelecek sezon kadroda düşünülmüyor.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nin haberine göre, 36 yaşındaki stoper son haftalarda iki takımdan transfer teklifi aldı. Bu takımlardan birisinin Fenerbahçe, diğerinin ise bir Suudi Arabistan kulübü olduğu belirtilirken, Bonucci iki teklifi de geri çevirdi.

İTALYA'DAN AYRILMAK İSTEMİYOR

Ailevi sebeplerden dolayı İtalya'dan ayrılmak istemeyen tecrübeli stoper için, teknik direktörlüğünü Maurizio Sarri'nin Lazio'nun bir seçenek olabileceği öne sürüldü.

GELECEK SEZON SONUNDA FUTBOLU BIRAKACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Leonardo Bonucci geçtiğimiz mayıs ayında yaptığı açıklamada, Juventus ile sözleşmesinin sona ereceği tarih olan Haziran 2024'te emekliye ayrılacağını söylemişti.

İtalyan stoper yaptığı açıklamada, "Bir yıl içinde emekli olacağım, böylelikle bir savunmacının dönemi sona erecek. Juventus'ta yaptıklarımdan gerçekten gurur duyuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Wimbledon tek kadınlarda finalin adı kondu Zaniola'ya Fenerbahçe teklif yaptı mı? İtalyan yıldız açıkladı Fred kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Trabzonspor idmanında kavga