Karadeniz derbisinin ardından Gisdol ile Uğurcan Çakır arasında gerginlik yaşandı

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Yılport Samsunspor'un Trabzonspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın bitiş düdüğünün ardından bordo-mavililerin kaptanı Uğurcan Çakır ile Samsun temsilcisinin teknik direktörü Markus Gisdol arasında tartışma çıktı. Çakır, taraftarı selamlamak üzere yürüyen Gisdol'u itti.

Karadeniz derbisinin ardından Gisdol ile Uğurcan Çakır arasında gerginlik yaşandı
  • Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Yılport Samsunspor, sahasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Maçın bitiş düdüğünün ardından kısa süreli tartışma çıktı.

  • Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, müsabakanın ardından kutlama için sahaya giren Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol'un üzerine doğru yürüdü. İkili arasında itişme yaşandı.

Karadeniz derbisinin ardından Gisdol ile Uğurcan Çakır arasında gerginlik yaşandı - Resim : 1

  •  

    Futbolcuların araya girmesinin ardından olay büyümeden önlenirken, Uğurcan Çakır sinirli bir şekilde söylenerek soyunma odasının yolunu tuttu.

  •  

    Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, karşılaşmanın Uğurcan Çakır ile arasında yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Gisdol, "Çok hoş bir şey olmadı açıkçası ama bunun sahada kalması daha iyi olur." ifadelerini kullandı. 

Karadeniz derbisinin ardından Gisdol ile Uğurcan Çakır arasında gerginlik yaşandı - Resim : 2

(Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır)

4 golün atıldığı maçta puanlar paylaşıldı City, farklı kazandı Karadeniz derbisini Samsun kazandı Arda Güler şampiyon!