Konyaspor Galatasaray maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

Süper Ligin 26. haftası açılış karşılaşmasında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Üst üste 14 maç kazanan sarı kırmızılılar, bu rekorunu tazeleyerek rakipleriyle aradaki puan farkını korumak istiyor. Peki, Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın canlı yayın bilgisi, muhtemel ilk 11'ler...

Konyaspor Galatasaray maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

Süper Ligde Galatasaray, haftanın açılış maçında Konyaspor'a konuk olacak. Sarı kırmızılılar, galibiyet serisi rekorunu 14'den 15'e çıkarmak isteyecek. Ev sahibi takım ise konuk edecekleri Galatasaray'ın galibiyet serisine son vermek istiyor. Peki, Konyaspor Galatasaray maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

KONYASPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Ligin 26. haftasında Konyaspor, Galatasaray'ı ağırlayacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda yapılacak maç saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek. Konyaspor Galatasaray maçı beIN Sports ve TOD uygulamasından izlenebilecek.

GALATASARAY ÜÇ ÖNEMLİ İSİM YOK!

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Dries Mertens ve Fredrik Midtsjö ile sarı kart cezalısı Victor Nelsson, yarınki karşılaşmada takımlarındaki yerini alamayacak.

İstanbul temsilcisinde Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Berkan Kutlu ise yarın sarı kart görmeleri halinde, 27. haftadaki Adana Demirspor mücadelesi öncesi cezalı duruma düşecek.

ÜST ÜSTE MAÇ KAZANMA REKORU

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde kulüp ve Süper Lig tarihine geçti. 17 resmi maçtan galip çıkan sarı kırmızılılar, aldığı 14 galibiyetle Süper Lig'de üst üste en fazla maç kazanan takım rekorunun yeni sahibi oldu.

GALATASARAY İLE KONYASPOR 44. RANDEVUDA

Galatasaray ile Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın 44. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 43 maçta sarı-kırmızılılar 31, yeşil-beyazlılar 4 galibiyet aldı, taraflar 8 müsabakada ise eşitliği bozamadı.

Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda yaptığı 21 maçta galibiyet sayılarında 13-4 önde bulunuyor.

KONYASPOR GALATASARAY MAÇI 11'LERİ

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Bouchalakis, Çekici, Muhammet, Moreno, Diouf

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan, Abdülkerim, Adekugbe, Torreira, Oliveira, Zaniolo, Kerem, Rashica, Icardi

Galatasaray
Fenerbahçe Beko İspanya'da kaybetti Anadolu Efes farklı kaybetti Avrupa Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu Fenerbahçe tribünleri Ali Koç'u istifaya çağırdı