Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce aylar öncesinden bilmiş! "Akşener masadan ayrılır..."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmediklerini açıkladı ve Altılı Masa'yı dağıttı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin aylar önce bir televizyon programında söyledikleri yeniden gündeme geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaparak Altılı Masa'yı dağıttı.

Altılı Masa'nın dün akşam yaptığı son toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 5 parti tarafından aday gösterildiğini ancak İYİ Parti olarak bu durumu kabul etmediklerini ifade eden Akşener, Altılı Masa'yı adeta dağıttı.

Yaşanan bu gelişmeler Türkiye'de bomba etkisi yaratırken, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin aylar önce bir televizyon programındaki sözleri yeniden gündem oldu.

Millet İttifa'nın kimi aday çıkaracağını dair gelen soruya İnce şöyle cevap verdi: Oradan hiçbir şey çıkmaz. Sonucunu söylüyorum; orası dağılır. Sayın Kılıçdaroğlu 6'lı Masa'ya adaylığını kabul ettiremez. Kabul ettirirse Sayın Akşener ayrılır. Başka ittifaklar doğar, dolayısıyla oradan bir şey çıkmaz.

İnce'nin söylediklerinin bir bir çıkmasıyla sosyal medyada bu video çok konuşuldu.

Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu CHP Muharrem İnce
F.Bahçe taraftarına yeniden deplasman yasağı geldi! Messi'ye mafyadan tehdit! 14 kurşun isabet etti LeBron James ne zaman dönecek? Buse Arıkazan sırıkla atlamada elemeleri geçemedi