Messi'nin Amerikan Futbol Ligi ekiplerinden Inter Miami'ye transfer olmaya karar verdiği iddia edilmişti. Peki Messi hangi takıma transfer oldu?

PSG'den geçtiğimiz günlerde ayrılan ve Barcelona'ya geri döneceği konuşulan Lionel Messi'den sürpriz imza! Arjantinli efsane isim Messi'nin Amerikan Futbol Ligi ekiplerinden Inter Miami'ye transfer olmaya karar verdiği iddia edilmişti. Peki Messi hangi takıma transfer oldu?

Messi'nin Amerikan Futbol Ligi ekiplerinden Inter Miami'ye transfer olmaya karar verdiği iddia edilmişti. Peki Messi hangi takıma transfer oldu?

PSG'den ayrılan ve serbest kalan Lionel Messi'nin hangi takıma gideceği gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in tarihi teklifi masadayken Arjantinli yıldızın babasının Barcelona Başkanı Laporta ile görüşmesi basına sızmıştı. MLS ekibi Inter Miami de Messi transferinde geri adım atmıyor. Lig yönetimiyle ortak bir teklif hazırlığı yapan David Beckham'ın kulübü, Messi'yi ikna etmeye çalışacak.

MESSİ HANGİ TAKIMA TRANSFER OLDU?

Guillem Balague'nin haberine göre PSG'den ayrılan Messi'nin Inter Miami'ye transfer olma kararı aldığı bildirildi. Messi'ye 2 ve 3 yıl için 500 ila 600 milyon euro teklif edildiği bildirilimişti.

Lionel Messi, futbol kariyerine Inter Miami'de devam edeceğini açıkladı. Yıldız oyuncu yaptığı açıklamada, "Barcelona'ya gerçekten dönmek istiyordum, bunun için çok heyecanlıydım ancak gittiğimde daha önce yaşadıklarımı tekrardan yaşamak istemedim. Geleceğimi başkasının ellerine bırakmak istemedim. Barcelona'ya geri dönmeyeceğim. Inter Miami'ye gideceğim. Futbolu farklı bir şekilde deneyimlemek için MLS'e gitmenin zamanı gelmişti." ifadelerini kullandı.

35 yaşındaki Messi, dünyanın en iyi oyuncusu ödülünü yedi kez kazandı ve Dünya Kupası başarısının ardından bu yıl da ödülün en büyük adayı olarak görülüyor.

Beşiktaş ikincilik fırsatını kaçırdı Giresunspor küme düştü! Adana Demirspor deplasmanda Ankaragücü'nü mağlup etti Real Madrid, Bellingham transferini resmen duyurdu: İşte şartları!