Monaco Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, EuroLeague Play-off serisinde Monaco ile ikinci maça çıkıyor. Sarı lacivertliler, deplasmanda oynanan ilk maçı kazanmış ve seride durumu 1-0 yapmıştı. Fenerbahçe Beko, bu akşam oynanacak karşılaşmadan da galip çıkarak İstanbul'da 3. maçta seriyi 3-0 ile bitirmek istiyor. Peki, Monaco Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Monaco Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu Play-off ikinci maçında Monaco’ya konuk oluyor. Çarşamba günü oynanan ilk maçı Fenerbahçe Beko 95-91 kazanmıştı. Seride üç galibiyeti alan final four'a kalacak. Peki, Monaco Fenerbahçe Beko play off 2. maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Monaco Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 1

MONACO FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EuroLeague çeyrek final play off ikinci maçında Monaco ile Fenerbahçe Beko, 26 Nisan Cuma günü karşılaşacak. TSİ 20.00’da Salle Gaston Medecin’de oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Robert Lottermoser (Almanya), Gytis Vilius (Litvanya), Jordi Aliaga (İspanya) hakem üçlüsü yönetecek.

Monaco Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

FENERBAHÇE BEKO'DA 1 EKSİK

Fenerbahçe Beko’da sakatlığı nedeniyle İstanbul’da bulunan Yiğit Hamza Mestoğlu bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Tedavi süreci devam eden Johnathan Motley’in yanı sıra, Play-off serisi ilk karşılaşmasında sakatlık yaşayan Scottie Wilbekin ve Tarık Biberovic’in durumlarına maç saatinde karar verilecek.

Monaco Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 3

PLAY OFF MAÇ TAKVİMİ 

2. Maç: AS Monaco – Fenerbahçe Beko (26 Nisan Cuma 20.00)
3. Maç: Fenerbahçe Beko - AS Monaco (1 Mayıs Çarşamba 20.45)
4. Maç: Fenerbahçe Beko - AS Monaco (gerekmesi halinde - 3 Mayıs Cuma 20.45)
5. Maç: AS Monaco - Fenerbahçe Beko (gerekmesi halinde – müsabaka takvimi daha sonra açıklanacaktır)

Avrupa Şampiyonası'nda 3 milli boksör finale kaldı F.Bahçe-Beşiktaş rekabetinde 359. randevu Manchester City Brighton'a 4 attı Hatay'ın konuğu Başakşehir