Okan Buruk'un gözü Fatih Terim'in rekorunda

Geçtiğimiz yıl Galatasaray'ı şampiyon yapan Okan Buruk, bu sezon da takımını zirveye taşımaya oldukça yakın. Üst üste ikinci lig şampiyonluğunu kazanmaya doğru geri sayıma geçen Buruk, hem Galatasaray tarihinin hem de Süper Lig'in birçok rekorunu kırdı. Başarılı hocanın gözü Fatih Terim'in rekorunu da kırmak.

Okan Buruk'un gözü Fatih Terim'in rekorunda

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılı takımdaki ikinci sezonunda da şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor.

Okan Buruk'un gözü Fatih Terim'in rekorunda - Resim : 1

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Fatih Terim'in üst üste 4 yıl şampiyon olma rekorunu geride bırakmak isteyen Buruk, Galatasaray'ın başında üst üste 5 sene şampiyonluk yaşayan hoca olarak tarihe geçmek istiyor.

Okan Buruk'un gözü Fatih Terim'in rekorunda - Resim : 2

6-1'lik Sivas galibiyeti sonrası gelecek sezon da takımın başında kalacağı mesajını veren Okan Buruk'un, Avrupa hayali için ise sabırlı olduğu bildirildi.

Okan Buruk'un gözü Fatih Terim'in rekorunda - Resim : 3

Yine Galatasaray'a ve Fatih Terim'e ait 4 yıl üst üste şampiyonluk rekorunu kırmak isteyen Buruk'un kariyer planlamasını bu yönde yaptığı öğrenildi.

Okan Buruk'un gözü Fatih Terim'in rekorunda - Resim : 4

Sarı-kırmızılıların başında lig şampiyonluklarıyla birlikte UEFA Kupası'nı kazanan teknik adam olan Terim, "İmparator" lakabıyla Türk futboluna adını yazdırmıştı.

PSG Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? F.Bahçe Final-Four için parkede Antalya'da Pendik kazandı Karagümrük kupada final için sahada