Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya "çürümüş takım" cevabı

Beşiktaş'ta başarısız bir dönem geçiren Rıza Çalımbay, Samet Aybaba ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Aybaba'nın "İşimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var." sözlerine cevap veren Çalmbay, "Hiçbir zaman bir takıma çürük denmez. Ellerinde fırsat vardı, değiştirebilirlerdi." dedi.

Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya "çürümüş takım" cevabı

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Rıza Çalımbay, Radyospor'a gündemi değerlendirdi. Çalımbay, Samet Aybaba'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya ise sert tepki gösterdi.

Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya "çürümüş takım" cevabı - Resim : 1

RIZA ÇALIMBAY: HİÇBİR ZAMAN BİR TAKIMA ÇÜRÜK DENMEZ

Rıza Çalımbay, Samet Aybaba'nın "İşimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var." sözleriyle ilgili olarak, "Hiçbir zaman bir takıma çürük denmez. Ellerinde fırsat vardı, değiştirebilirlerdi. Transfer yapabilirlerdi. Yaptılar zaten. Formsuz olabilir, başka bir şey olabilir; ama çürük denmez. Bir takıma çürük demek doğru değil. Doğru bir yaklaşım değil.

Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya "çürümüş takım" cevabı - Resim : 2

Beşiktaş'ın her zaman hedefi şampiyonluktur. Dışarıdan bir antrenör getirmezlerse, teknik direktörlüğe en yakın isim Serdar Topraktepe. Bizimle de çalıştı. Yetkin bir insan. Elindeki oyuncular da iyi. Bence Beşiktaş'ı uzun vadede çalıştırabilir, iyi şeyler yapabilir" ifadelerini kullandı.

Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya "çürümüş takım" cevabı - Resim : 3

"MUSTAFA HEKİMOĞLU DA ŞANS BULMALI"

Beşiktaş'ın başındayken Semih Kılıçsoy'a şans verdiğini belirten Çalımbay, "Her an oyunun kaderini değiştirebilecek bir futbolcu. Ona sahip çıkmak gerekiyor. Şu anda milli takıma çok faydalı olabilir. 16 yaşındaki Mustafa Hekimoğlu da şans bulmalı. Özellikli bir santrfor. Serdar Topraktepe onu çok iyi tanıyor. Şans bulursa çok iyi futbolcu olur." dedi.

Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya "çürümüş takım" cevabı - Resim : 4

"FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUĞA DAHA ÇOK İHTİYACI OLAN TARAF"

Şampiyonluk yarışıyla ilgili de konuşan deneyimli hoca, "Şampiyonluk yarışı ortada gidiyor. Galatasaray takımı 2 sezondur çok istikrarlı gidiyor. Fenerbahçe şampiyonluğa daha çok ihtiyacı olan taraf, çok hırslılar. Bence şampiyon son hafta belli olacak" ifadelerini kullandı.

Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya "çürümüş takım" cevabı - Resim : 5

Beşiktaş JK
Ankaragücü final hasretini sonlandırmak istiyor Gaziantep FK 3 maç 3 puan aldı Milli para badmintoncular Paris kotası aldı Kupada yarı final maçlarının hakemleri belli oldu