Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Borussia Dortmund ile Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında karşı karşıya geliyor. İlk maçı Atletico Madrid 2-1 kazanmıştı. Alman ekibinde kritik karşılaşma öncesinde golcüsü Haller'den yoksun sahaya çıkacak. Peki, Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak?

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Borussia Dortmund, Atletico Madrid'i ağırlıyor. İlk maçı 2-1 kazanan Atletico Madrid, rövanşa avantajlı olarak çıkıyor. Yarı finale kim kalacak merak edilirken futbolseverler, Dortmund Atletico Madrid maçı hangi kanalda araştırmaya başladı. Peki, Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı şifresiz kanalda mı, saat kaçta başlayacak? İşte muhtemel ilk 11'ler, canlı yayın kanal bilgisi...

BORUSSIA DORTMUND ATLETICO MADRID MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Borussia Dortmund ile Atletico Madrid, Signal Iduna Park'ta kozlarını paylaşacak. Yarı finale çıkacak takımı belirleyecek kritik karşılaşmada Sloven hakem Slavko Vinčić düdük çalacak. Nefes kesecek Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı TSİ 22.00'de başlayacak ve Exxen'de yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER, TAKIMLARDA SON DURUMLAR

Borussia Dortmund'un en büyük eksiği golcüsü Sebastien Haller. Mönchengladbach maçında sakatlanan Haller, sezonu kapattı. Haller'in yanısıra Bensebaini de sakatlık nedeniyle maçta yer alamayacak. Bynoe-Gittens'in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Atletico Madrid'de Samuel Lino ile Depay sakatlık nedeniyle formaya giyemeyecek. Saúl Ñíguez ve Lemar'ın durumu ise belirsiz.

Borussia Dortmund - Atletico de Madrid muhtemel ilk 11'ler

Dortmund: Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen; Sabitzer, Can; Brandt, Malen, Adeyemi; Füllkrug

Atlético: Oblak; Molina, Witsel, Giménez, Hermoso, Azpilicueta; De Paul, Koke, Llorente; Griezmann, Morata

Palmer şov yaptı Chelsea kazandı Galatasaray deplasmanda kazandı Mijatovic galibiyet için planlarını açıkladı G.Saray'da divan kurulu toplanıyor