Semih Kılıçsoy A Milli Takım'dan neden gönderildi? "Ağlayarak beni aradı ve..."

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım kadrosundan Ümit Milli Takım'a gönderilmesi büyük tepki çekti. Siyah-beyazlı cepheden sert açıklamalar gelirken, Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Semih'le yaptığı telefon görüşmesini anlattı.

Semih Kılıçsoy A Milli Takım'dan neden gönderildi? "Ağlayarak beni aradı ve..."

A Milli Takım'ın deneyimli teknik direktörü Montella, Macaristan ve Avusturya ile oynanacak hazırlık maçlarının aday kadrosuna Beşiktaş'ın yükselen yıldızı Semih Kılıçsoy'u da davet etmişti. Kampa katılan Semih daha sonra flaş bir kararla Ümit Milli Takım'a gönderildi. 

Semih Kılıçsoy A Milli Takım'dan neden gönderildi? "Ağlayarak beni aradı ve..." - Resim : 1

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar yaşanan süreçle ilgili açıklamalar yaparken, Semih'le yaptığı görüşmeyi de anlattı.

Semih Kılıçsoy A Milli Takım'dan neden gönderildi? "Ağlayarak beni aradı ve..." - Resim : 2

İşte Feyyaz Uçar'ın NTV'ye yaptığı açıklamaları...

Semih Kılıçsoy, ağlamaklı bir halde beni aradı. 'Hocam üç gündür buradayım. Hiçbir teknik, taktik idmana alınmadım. Beni buradan alır mısınız?' diyor. Ne kadar acı bir şey! Bir yönetici için bunu duymaktan daha acı bir şey var mı? 'Hocam çok mutsuzum, beni alabiliyorsanız alın' dedi. 'Oğlum, orası Milli Takım, oradan alınmak gibi bir şey olmaz, göreve devam etmelisin' dedim.

Semih Kılıçsoy A Milli Takım'dan neden gönderildi? "Ağlayarak beni aradı ve..." - Resim : 3

Çok mutsuz olduğunu söyledi çocuk. Bizim derdimiz, oyuncumuza yapılan kötü tavır. Yoksa Milli Takım tamamen Beşiktaş'tan oluşsun demiyoruz. Hak eden oynasın diyoruz. Karşı tarafta değişen bir şey yok. Bu şekildeki bir tavrı Arda Güler'e ya da başka bir oyuncuya yapamazlardı.

Semih Kılıçsoy A Milli Takım'dan neden gönderildi? "Ağlayarak beni aradı ve..." - Resim : 4

Ümit Milli Takım'ın önemli bir maçı olduğu söyleniyor. Ümit Milli için yaşı tutan birkaç tane oyuncumuz daha var, o zaman onlar niye gitmedi? Bir tek Ahmetcan Kaplan ve Semih gitti. Ben hafta sonu Ajax maçını izlemeye gittim, sahanın en iyisiydi Ahmetcan. Sadece Semih'e değil, o çocuğa yapılan da haksızlık.

Semih Kılıçsoy A Milli Takım'dan neden gönderildi? "Ağlayarak beni aradı ve..." - Resim : 5

Konuştukça batıyorlar, sussunlar bari. En önemlisi bizim çocuğumuzun üzülmesi. Üzerine düşünülmemiş bile, 'İşte onları da alt takıma yollarız, oynarlar' şeklinde alınmış bir karar. Bunu bize daha net açıklamaları gerekirdi. Açıklamalar, yapılan şeyden daha kötü ve daha berbat.

Biz konuyla ilgili Milli Takım görevlilerinden bazılarıyla kulüp düzeyinde görüşmeler yaptık, onlar da anlamamış zaten. Neyin ne olduğunu bilmiyorlar. Tatmin edici bir cevap alamadık. Montella'ya etki edebilecek bir üst akıl varsa bu daha da üzücü Türk insanı için. Orada bir teknik adam var, kararlarını inşallah o alıyordur. Herhalde Semih'i ona iyi anlatmadılar. Selçuk Şahin var, Montella'nın yardımcısı. Bizim her maçımıza geliyordu Semih ve Mert için. Herhalde yeterince anlatamadı.

Semih Kılıçsoy A Milli Takım'dan neden gönderildi? "Ağlayarak beni aradı ve..." - Resim : 6

Ben bu ligde çok oynadım. Şunu çok net söylüyorum; Semih Kılıçsoy, mevcut Milli Takım'daki kanat oyuncularından çok daha iyi kanat oynar. Santrfor oynayanlardan daha iyi de golcüdür. Semih'e bu hareketi layık görenler, yaptıkları şeyden utanacaklar.

Semih Kılıçsoy A Milli Takım'dan neden gönderildi? "Ağlayarak beni aradı ve..." - Resim : 7

Beşiktaş JK
Türkiye milli maç ne zaman? Türkiye Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? F.Bahçeli 4 isim PFDK'lık! Flaş iddia geldi Arda Güler LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı Gençlerbirliği'nin play-off inadı sürüyor