Şenes Erzik'ten flaş iddia! VAR kayıtlarını kim sızdırdı?

Uzun yıllar UEFA ve FIFA'da üst düzey görev yapan Şenes Erzik, Türk futbolunda son dönemde yaşanan krizleri değerlendirdi. Erzik, VAR kayıtlarının sızdırılması ile ilgili ise flaş bir iddia ortaya attı.

Şenes Erzik'ten flaş iddia! VAR kayıtlarını kim sızdırdı?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanı, UEFA ve FIFA'da önemli mevkilerde görev yapan Şenes Erzik, son günlerin çok tartışılan konularına dair çarpıcı ifadeler kullandı.

Şenes Erzik'ten flaş iddia! VAR kayıtlarını kim sızdırdı? - Resim : 1

Erzik, Galatasaray-Antalyaspor maçının değerlendirildiği Merkez Hakem Kurulu çevrimiçi toplantısının basına sızdırılmasıyla ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Şenes Erzik'ten flaş iddia! VAR kayıtlarını kim sızdırdı? - Resim : 2

Şenes Erzik'in Milliyet'e yaptığı açıklamalar şöyle...

VAR kayıtlarının sızdırılması ilginç bir konu. Bunu kimin yaptığı konuşuluyor. Bence başlarındaki kişiye, Hugh Dallas'a soracaksınız bunu. O sızdırmış olabilir.

Şenes Erzik'ten flaş iddia! VAR kayıtlarını kim sızdırdı? - Resim : 3

Benim UEFA'da görev yaptığım dönemde hakemimdi. Tanırım az çok. Bazı hatalarını görmüştüm. Sıkılınca yüzü kızarır. Yayınlanan VAR konuşmalarını dinliyorum, prosedürün dışına çıkılmış.

Şenes Erzik'ten flaş iddia! VAR kayıtlarını kim sızdırdı? - Resim : 4

Geçen dönemde Jaap Uilenberg vardı ülkemizde. Düzgün bir adamdı, neden gönderdiler bilmiyorum. Hakeme bak diyorlar, ben de öğretmenlerine bak diyorum.

Şenes Erzik'ten flaş iddia! VAR kayıtlarını kim sızdırdı? - Resim : 5

Sadece Hugh Dallas'a değil, Federasyona ve MHK'ye de bakmak gerek. At sahibine göre kişner.

Şenes Erzik'ten flaş iddia! VAR kayıtlarını kim sızdırdı? - Resim : 6

Yabancı gözlemciden sonra yabancı hakem getirme konusu gündemde. Bana göre yapamazlar. Bunu yaparlarsa gittin demektir. Hepsine 'güle güle' derim. O ne demek, yabancı hakem ne demek? Sadece bizim hakemler mi suçlu? Zaten kendileri gidecek. Yani Futbol Federasyonu.

Şenes Erzik'ten flaş iddia! VAR kayıtlarını kim sızdırdı? - Resim : 7

Yaşananlar ayyuka çıktı. Bütün dünya gördü. Çıkmış yetti artık diyor. TFF başkanı da MHK başkanı da bilmiyor, anlamıyor.

Şenes Erzik'ten flaş iddia! VAR kayıtlarını kim sızdırdı? - Resim : 8

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş JK
Anadolu Efes'ten Baskonia'ya 22 sayı fark F.Bahçe normal sezonu lider tamamladı Hawks Celtics'i son saniye basketiyle devirdi Ali Koç ligden çekilme fikrine destek bulamadı! Camia ne diyor?