Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı! Beşiktaş sorusuna cevap verdi

Son dakika... Antalyaspor deneyimli teknik adam Sergen Yalçın ile sözleşme imzaladı. Akdeniz ekibine gelmeden önce adı Beşiktaş ile anılan Yalçın, siyah-beyazlı ekiple ilgili gelen soruya da yanıt verdi. İşte detaylar...

Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı! Beşiktaş sorusuna cevap verdi

Son dakika... Antalyaspor deneyimli teknik adam Sergen Yalçın'a sezon sonuna kadar imza attırdı. Akdeniz ekibi, Yalçın için imza töreni düzenledi.

Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar anlaşıldığı ifade edilirken, yeni sezon için yeniden masaya oturulacağı ve anlaşma sağlanması halinde yola devam edileceği açıklandı.

Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı! Beşiktaş sorusuna cevap verdi - Resim : 1

Sergen Yalçın'ın açıklamaları şöyle...

Ekip olarak buraya gelmekten çok mutluyuz. Uzun zamandan beri, 1.5-2 senedir çalışmıyoruz ekip olarak. Kısmet Antalya'ymış. Ekip olarak, başkan aradığında çok heyecanlandık. Kadro, ekip ve hedefler olarak birbirini tamamlayan bir ikili gibi gördük kendimizi. Çok heyecanlı bir şekilde, inanarak, başarılı olacağımıza güvenerek çok doğru bir tercih yaptık. İnşallah çok iyi yerlere geliriz.

Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı! Beşiktaş sorusuna cevap verdi - Resim : 2

Transfer için henüz erken. Daha takımla idmana dahi çıkmadık. Buksa çok iyi oynuyor. Çok daha iyi yerlere gelebilir.

Sözleşmemde 'Beşiktaş'tan teklif gelirse ayrılır' gibi bir madde yok. Ben anlaşmalarımı böyle yapmıyorum. Antalyaspor'a bu düşünceyle gelmedim. Buraya başarı için geldim.

Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı! Beşiktaş sorusuna cevap verdi - Resim : 3

Antalyaspor
PSG'den 20'lik imza 349 gün sonra galibiyetle döndü Anadolu Efes Valencia Basket deplasmanında Şahika Ercümen'in hedefi dünya şampiyonası