TFF, kulüpleri kötü zemin konusunda sertçe uyardı

Süper Lig'de son yıllarda yaşanan en büyük problemlerden biri olan zemin konusuna, TFF en sonunda değindi. Federasyon, resmen patates tarlasını andıran zeminler konusunda kulüplere, sporcu sağlığı ve oyun akışı açısından müsabaka oynama koşullarına uygun olmayan statların müsabakalara kapatılacağını bildirdi.

TFF, kulüpleri kötü zemin konusunda sertçe uyardı
  • Süper Lig'de son yılların en büyük problemlerinden biri haline gelen zemin konusuna TFF el attı.
  • TFF'den kulüplere bir yazı gönderildi ve stat zeminlerinin sporcu sağlığı ve oyun akışı açısından müsabaka oynama koşullarına uygun hale getirilmesi istendi.

TFF, kulüpleri kötü zemin konusunda sertçe uyardı - Resim : 1

  • TFF'den kulüplere gönderilen 2024-14/03-1523 sayılı "Stadyum Zeminleri Hakkında" konulu yazıda zemin görsellerinin birçoğunun sporcu sağlığı ve oyun akışı açısından ciddi derecede riskli olduğunun tespit edildiği belirtildi.

TFF, kulüpleri kötü zemin konusunda sertçe uyardı - Resim : 2

  • Bu riskler göz önünde bulundurularak stat zeminlerinin TFF ekiplerince denetlenerek takip edileceği, sporcu sağlığı ve oyun akışı açısından müsabaka oynama koşullarına uygun olmayan statların müsabakalara kapatılacağı kaydedildi.

TFF, kulüpleri kötü zemin konusunda sertçe uyardı - Resim : 3

"Avrupa'da başarıyı hayata geçirmek istiyoruz" Leverkusen, şampiyonluk yolunda büyük engel aştı Inter'den müthiş geri dönüş Real Madrid liderliği aldı