TFF Tahkim Kurulu Başkanı Mustafa Artuç hayatını kaybetti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu Başkanı Mustafa Artuç'un hayatını kaybettiği açıklandı. Merhumun cenazesi bugün Tokat'ın Zile ilçesinde defnedilecektir.

TFF Tahkim Kurulu Başkanı Mustafa Artuç hayatını kaybetti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu başkanı Mustafa Artuç hayatını kaybetti.

TFF'nin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunlara yer verildi: 

"Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Başkanı ve Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç'un vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumun cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Tokat'ın Zile ilçesinde bulunan Ede Köyü'nde defnedilecektir. Merhum Mustafa Artuç'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz"

ADALET BAKANI TUNÇ BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Ayrıca Yargıtay 9. Ceza Dairesi üyesi olan Mustafa Artuç için, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç başsağlığı diledi. Bakan Tunç, "Başımız sağ olsun. Yargıtay 9'uncu Ceza Dairesi Üyemiz Sayın Mustafa Artuç'un vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve yargı camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

TFF Tahkim Kurulu Başkanı Mustafa Artuç hayatını kaybetti - Resim : 1

 

Adalet Bakanlığı
Icardi İstanbul'a geliyor Kartal turun kapısını araladı! Adana Demirspor avantajla dönüyor Beşiktaş tribünlerinde 'yönetim istifa' sesleri