Trabzonspor, Fatih Karagümrük karşısında avantajı aldı

Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında sahasında Fatih Karagümrük'ü 3-2'lik skorla mağlup ederek rövanş öncesi büyük bir avantajın sahibi oldu.

Trabzonspor, Fatih Karagümrük karşısında avantajı aldı
  • Türkiye Kupası'nda heyecan yarı final müsabakalarıyla devam ediyor.
  • Süper Lig ekiplerinin mücadelesinde Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor ile Tolunay Kafkas'ın çalıştırdığı Fatih Karagümrük, hakem Ali Şansalan'ın düdük çaldığı maçta Akyazı Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Trabzonspor, Fatih Karagümrük karşısında avantajı aldı - Resim : 1

  • Büyük bir heyecana sahne olan müsabaka 5 gole sahne oldu. Ev sahibi ekip Trabzonspor, ikinci yarısını 10 kişi oynadığı maçta rakibini 3-2'lik skorla mağlup etmeyi başardı.
  • Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri; 15. dakikada Edin Visca, 41. dakikada Stefano Denswil ve 49. dakikada Taxiarchis Fountas kaydetti. Karagümrük'ün golleri 22. dakikada Ryan Mendes ve 80. dakikada Flavio Paoletti'den geldi.
  • Trabzonspor bu sonuçla ikinci maç öncesi avantajlı bir skor elde etti. Mücadelenin rövanş maçı 8 Mayıs Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak.
Bahçeşehir Koleji finalde kaybetti Sivasspor Avrupa için iddialı Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti Livakovic penaltıyı anlattı! "Net bir şekilde..."