Trabzonspor, Fountas ve Baniya'yı kadrosuna kattı

Son Dakika transfer haberleri... Trabzonspor, Yunan forvet Taxiarchis Fountas ve Türk savunmacı Rayyan Baniya ile transfer konusunda görüşmelere başlandığını duyurdu. İşte detaylar...

Trabzonspor, Fountas ve Baniya'yı kadrosuna kattı

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, transferde gaza bastı. Bordo-mavili kulüp serbest statüdeki Yunan forvet Taxiarchis Fountas ile Fatih Karagümrük'ten yerli savunmacı Rayyan Baniya'yı kadrosuna kattı.

Trabzonspor, Fountas ve Baniya'yı kadrosuna kattı - Resim : 1

KAP'A YAPILAN AÇIKLAMA

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, serbest statüdeki profesyonel futbolcu Taxiarchis Fountas'in kulübe transferi konusunda görüşmelere başlandığı belirtildi.

Açıklamada Rayyan Baniya'ya ilişkin ise "Profesyonel futbolcu Rayyan Baniya'nın kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadesine yer verildi.

Trabzonspor, Fountas ve Baniya'yı kadrosuna kattı - Resim : 2

FOUNTAS KİMDİR?

Serbest statüde olan Fountas, devam eden MSL'te 17 maçta 6 gol kaydetti. Hücumun çoğu bölgesinde forma giyebilen Yunan oyuncu, daha çok forvet arkası pozisyonunu tercih etse de kanat forvet ve santforda da tercih edilebiliyor. Fountas, Bakasetas ve Kourbelis'in ardından Fırtına'nın üçüncü Yunan oyuncusu oldu.

Trabzonspor, Fountas ve Baniya'yı kadrosuna kattı - Resim : 3
Fountas

BANİYA KİMDİR?

Daha yakından tanıdığımız Rayyan Baniya, Karagümrük'te forma giyiyordu. Mevkisi stoper olan yerli oyuncu, hava hakimiyeti ile öne çıkıyor. 24 yaşındaki savunmacı, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 25 maça 2 gol sığdırdı. Ayrıca 2250 dakika süre aldı.

Trabzonspor, Fountas ve Baniya'yı kadrosuna kattı - Resim : 4
Rayyan Baniya
Trabzonspor Yunanistan
Trabzonspor'dan sponsorluk anlaşması Süper Lig'de ilk derbinin hakemi belli oldu Kalvin Phillips kimdir, kaç yaşında, hangi takımda oynuyor? Konferans Ligi'nde rövanş zamanı