UEFA Avrupa ve Konferans Ligleri'nde yarı final ilk maçları oynandı

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finallerin ilk maçları bu gece oynandı. 4 maçtan sadece biri beraberlikle sonuçlandı.

UEFA Avrupa ve Konferans Ligleri'nde yarı final ilk maçları oynandı
  • Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki ve üç numaralı turnuvalarında yarı final ilk maçları sona erdi.

UEFA AVRUPA LİGİ

  • Almanya ekibi Bayer Leverkusen, İtalya'da konuk olduğu Roma karşısında 28. dakikada Florian Wirtz ve 73. dakikada Robert Andrich'in attığı gollerle 2-0 galip geldi.

UEFA Avrupa ve Konferans Ligleri'nde yarı final ilk maçları oynandı - Resim : 1

  • Günün diğer maçında ise Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya, bir diğer İtalya ekibi Atalanta'yı ağırladı. Atalanta, 11. dakikada Gianluca Scamacca ile 1-0 öne geçti. Olimpik Marsilya, rakibine 20. dakikada Chancel Mbemba ile cevap verdi ve mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı.

UEFA Avrupa ve Konferans Ligleri'nde yarı final ilk maçları oynandı - Resim : 2

UEFA KONFERANS LİGİ

  • Yunanistan ekibi Olympiakos, İngiltere temsilcisi Aston Villa'ya konuk olduğu maçı "hat-trick" yapan Ayoub El Kaabi'nin 16, 29, 56 ve Santiago Hezze'nin 67. dakikada attığı gollerle 4-2 kazandı. Aston Villa'nın gollerini 45+1. dakikada Ollie Watkins ve 52. dakikada Moussa Diaby kaydetti. Ev sahibi ekipte Douglas Luiz, 84. dakikada penaltı atışından faydalanamadı.

UEFA Avrupa ve Konferans Ligleri'nde yarı final ilk maçları oynandı - Resim : 3

  • Günün diğer maçında İtalya'nın Fiorentina takımı, Belçika ekibi Club Brugge'ü ağırladı. Fiorentina, 5. dakikada Riccardo Sottil, 37. dakikada Andrea Belotti ve 90+1. dakikada M'Bala Nzola'nın golleriyle 3-2 galip geldi. Club Brugge'ün gollerini 17. dakikada penaltıdan Hans Vanaken ve 63. dakikada Thiago attı. Konuk ekipte Raphael Onyedika, 61. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

UEFA Avrupa ve Konferans Ligleri'nde yarı final ilk maçları oynandı - Resim : 4

İstifa kararı aldı Fenerbahçe'den sezonun ilk transferi Beşiktaş'ta 2 oyuncu forma giyemeyecek 2 maç ceza verildi