Usta yorumcudan olay sözler! Galatasaray derbisi sonrası flaş Beşiktaş iddiası

Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1 kaybeden Beşiktaş şampiyonluk yarışında ağır bir darbe aldı. Siyah-beyazlılar, 25 puanı bulunan sarı-kırmızılı ekibin 9 puan gerisine düştü. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Süper Lig'de şampiyonluk şansı kalmadığını ifade etti.

Usta yorumcudan olay sözler! Galatasaray derbisi sonrası flaş Beşiktaş iddiası

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, TV8,5 kanalında dev derbiyi değerlendirdi. Beşiktaş'ın ligde havlu attığını ifade eden Dilmen'in değerlendirmeleri şöyle...

Usta yorumcudan olay sözler! Galatasaray derbisi sonrası flaş Beşiktaş iddiası - Resim : 1

Beşiktaş, 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunu kapattı. Abartmıyorum galiba, artık yakalama şansı yok. Burak hoca için çok fazla detay var ama Mert'in atılmasından sonra başka bir senaryo oldu.

Usta yorumcudan olay sözler! Galatasaray derbisi sonrası flaş Beşiktaş iddiası - Resim : 2

Kolay maçı zora sokan Galatasaray oldu. Biraz da Okan hoca oldu. Kerem'e çok ciddi sabretti. Orada acayip bir düzensizlik getirdi. Maçın 2 adamı vardı. Biri Rosier, ikincisi Icardi. Rosier Beşiktaş'taki en iyi oyununu oynadı ama yetmedi.

Usta yorumcudan olay sözler! Galatasaray derbisi sonrası flaş Beşiktaş iddiası - Resim : 3

İki stoper inanılmaz hatalar yapıyor. Tayfur sadece mücadele edebiliyor. Gedson hazır değil. Aboubakar, iki stoperin arasında kaldı. Maç 1-1 bitebilirdi tabii futbol bu.

Usta yorumcudan olay sözler! Galatasaray derbisi sonrası flaş Beşiktaş iddiası - Resim : 4

Galatasaray bu kadroyla Manchester United'a karşı büyük bir zafer aldı. Hoca 'Ben Bayern Münih maçına da bu şekilde çıkacağım' diyordur. Bu maç bir prova gibi oldu. Galatasaray'da Abdülkerim ve Sanchez müthiş bir ikili oldular. Benim için Abdülkerim çok özel ve büyük karakter.

Usta yorumcudan olay sözler! Galatasaray derbisi sonrası flaş Beşiktaş iddiası - Resim : 5

Okan Buruk, 'ben bu maçı kazanmak istiyorum' dedi. Bayern Münih maçı için bu kadro ders olmalı. Bayern'e karşı kesinlikle bu kadro olmaz. Kerem ile Kimmich eşleşmesi Galatasaray'a sıkıntı yaratır.

Usta yorumcudan olay sözler! Galatasaray derbisi sonrası flaş Beşiktaş iddiası - Resim : 6

Angelino, Galatasaray'ın kalitesine yakışmayan bir sol bek oldu. Çok zayıf kaldı. Torreira'nın Mertens'te tek oynaması ile ikili oynaması da çok farklı oluyor.

Bana göre Bakhtiyor hücum oyuncusu. Amartey ve Colley saatli bomba gibi oynadılar. Mert'in yediği kırmızı kart maçın kırılma anıdıydı. 2-1 kaybeden takımın sağ bekine 5 yıldız verdim. İnanılmaz oynadı gerçekten. Galatasaray'ın 10 kişi rakibine karşı daha rahat kazanması lazımdı.

Usta yorumcudan olay sözler! Galatasaray derbisi sonrası flaş Beşiktaş iddiası - Resim : 7

Galatasaray Beşiktaş JK
Manchester City Brighton'ı 2 golle devirdi Gaziantep FK bu sezon 3. galibiyetini aldı Kayseri'ye iç sahada yan bakılmıyor Deniz Öncü Avustralya'da birinci oldu