Zeki Çelik için Galatasaray iddiası! İtalyan basını duyurdu

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın milli futbolcu Zeki Çelik'i istediği ifade ediliyor. İtalyan basını, Roma'nın sarı-kırmızılı ekipten 7 milyon euro talep ettiğini yazdı. Öte yandan Okan Buruk, bu transfer döneminde Zeki için görüşme yapmadıklarını söylemişti.

Zeki Çelik için Galatasaray iddiası! İtalyan basını duyurdu

2023-24 sezonunun ara transfer döneminde Galatasaray'ın gündemine gelen Zeki Çelik'in sarı-kırmızılılara transferi gerçekleşmemişti.

Zeki Çelik için Galatasaray iddiası! İtalyan basını duyurdu - Resim : 1

ROMA 7 MİLYON EURO BEKLİYOR

Galatasaray için Zeki Çelik iddiaları bir kez daha gündeme geldi. Corriere dello Sport'un geçtiği habere göre Galatasaray, milli futbolcu için tekrar devrede.

Haberde Roma'nın Galatasaray'dan resmi teklif beklediği belirtildi.

İtalyan ekibinin, 27 yaşındaki sağ bek için 7 milyon euro talep ettiği aktarıldı. Söz konusu rakamın yüzde 15'inin Lille verileceği bildirildi.

Zeki Çelik için Galatasaray iddiası! İtalyan basını duyurdu - Resim : 2

OKAN BURUK YALANLAMIŞTI

Öte yandan dün akşam Tivibu Spor'a açıklamalar yapan Okan Buruk, Zeki Çelik iddialarını yalanlamıştı.

Zeki Çelik için Galatasaray iddiası! İtalyan basını duyurdu - Resim : 3

Milli sağ bek ile devre arasında ilgilendiklerini ancak oyuncunun Roma'da devem etmek istediğini aktaran Okan Buruk, "Bu transfer dönemi için herhangi bir görüşmemiz olmadı" ifadelerini kullanmıştı.

Zeki Çelik için Galatasaray iddiası! İtalyan basını duyurdu - Resim : 4

 

Galatasaray
Millilerin antrenman biletleri tükendi EURO 2024 ne zaman başlıyor? Türkiye A Milli Takımı EURO 2024 maçları ne zaman? Fatih tekerlekli sandalyesinin yenilenmesini istiyor Engelli dalış rekortmeni Türk ve Filistin bayrağı açtı