Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? Beşiktaş Trabzonspor ZTK final maçı ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalin adı Beşiktaş Trabzonspor oldu. Rakiplerini eleyen Beşiktaş ile Trabzonspor, 2024 Türkiye Kupası şampiyonluğu için karşı karşıya gelecek. TFF ile iki kulübün başkanları, 13 Mayıs'ta Ziraat Türkiye Kupası nerede oynanacak kararlaştırmak için bir araya gelecek. Peki, Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? Beşiktaş Trabzonspor ZTK final maçı ne zaman?

Beşiktaş ile Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupasında finale yükselen takımlar oldu. Uzun bir eleme maratonu sonunda 2024 yılı Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş Trabzonspor maçı ile belli olacak. 13 Mayıs'ta yapılacak toplantı ile maçın hangi şehirde oynanacağı belirlenecek. Peki, ZTK finali Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, nerede oynanacak?

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ NEREDE OYNANACAK?

Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stat, 13 Mayıs Pazartesi günü belli olacak. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) alınan bilgiye göre TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, kupa finalinde mücadele edecek Beşiktaş ve Trabzonspor'un yöneticilerini 13 Mayıs Pazartesi günü istişare toplantısı için davet etti.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile Trabzonspor'un Başkanı Ertuğrul Doğan'ın katılacağı toplantı, TFF'nin Riva'daki merkezinde saat 13.00'te başlayacak.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ NE ZAMAN?

Kazananın UEFA Avrupa Ligine katılan ilk takım olacağı Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile Trabzonspor karşılaşacak. İki takım arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finali 23 Mayıs'ta yapılacak. 

Cuadrado'nun yeni adresi Süper Lig olabilir Mete Gazoz adını finale yazdırdı Türkiye Kupası nerede oynanacak? Karar tarihi... Sivas Manaj'ın fiyatını belirledi