MSB'den Türk Hava Kuvvetleri'nin 112. yaşına özel video

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yerli ve milli savunma sanayi ürünü pek çok hava platformunu envanterine dahil ettiklerini ifade ederek, "Nihai hedefimiz Hava Kuvvetlerimizi özellikle kritik teknolojilerde yerli ve milli sistemlerle donatmaktır." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri Komutanlığının 112'nci kuruluş yıl dönümü sebebiyle mesaj yayımladı. Türk milletinin semalardaki gururu olan Hava Kuvvetlerinin kuruluşunun 112'nci senesini coşku ve heyecan içinde kutladıklarını belirten Akar, "Bugün Hava Kuvvetlerimiz köklü tarihinden gelen tecrübesi, yüksek eğitimli, nitelikli personeli ve sahip olduğu üstün teknolojisi ile dünyanın önde gelen hava kuvvetleri arasında yerini almıştır." değerlendirmesinde bulundu.

BAKANLIKTAN ÖZEL VİDEO
Milli Savunma Bakanlığının (MSB) sosyal medya hesabından, Hava Kuvvetlerinin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Türk pilotların gökyüzünde sergiledikleri görsel şölenden kesitlerin yer aldığı bir video paylaşıldı. Paylaşımda şu mesaja yer verildi:

"Gece gündüz demeden ülkemizin ve milletimizin huzuru ve güvenliği için görev yapan, asil milletimizin gökyüzündeki gücü olan Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığımızın 112'nci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Hava Kuvvetlerimizin kahraman ve fedakar personeline hayırlı, başarılı görevler diliyoruz."