Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı Mevzular Açık Mikrofon'da evlilik teklifi yapıldı

Mevzular Açık Mikrofon programının konuğu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. İmamoğlu'nun program performansı merak edilirken, yayın esnasında enteresan bir olay yaşandı. Bir genç, salon ortasında kız arkadaşına evlilik teklifi etti. O anlar kameralara yansıdı.

  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mevzular Açık Mikrofon'a katıldı. Oğuzhan Uğur'un sunumuyla gerçekleşen programda seyircilerden biri kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu.
  • Daha önce birçok siyasi ismi konuk alan Mevzular Açık Mikrofon'a bu kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu konuk oldu.
  • Programın gerçekleştiği sırada seyircilerden biri kız arkadaşını ayağa kaldırdı ve dizlerinin üzerine çöktü. 

     

  • Kız arkadaşına evlenme teklifi eden genç kız arkadaşını çok sevdiğini dile getirerek evlilik teklifi etti. Şaşkınlıkla evlenme teklifine şahit olan seyirciler çifti alkışa tuttu. Ekrem İmamoğlu ve Oğuzhan Uğur da çifti alkışlayarak tebrik etti. O anlar kameralara yansıdı.

     

Milli yıldıza benzeyen garson Instagram DM görüldü özelliğinizi kapatabilirsiniz Tık almak için ne yapacağını şaşırdı! Trafikte twerk yaptı Programa damga vurdu! Erman Toroğlu'nun ceketinin fiyatını duyanlar şaştı kaldı