Emekli bayram ikramiyesi yattı mı? 3 bin TL bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak?

Emekli bayram ikramiyesi ödemesi bayram tatili yaklaşırken yoğun bir şekilde araştırılıyor. Emekli bayram ikramiyesi, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde veriliyor. Son olarak 3 bin liraya çıkarılan bayram ikramiyesi ödeme tarihleri Bakan Işıkhan tarafından açıklanmıştı. Peki, Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? İşte bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...

Emekli bayram ikramiyesi yattı mı? 3 bin TL bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak?

Emekli bayram ikramiyesi ödemeleri dün başladı. Emekli sandığı bayram ikramiyesi ödemesi 10 Haziran'da hesaplara yatırıldı. Sonrasında Bağ-Kur ve SGK bayram ikramiyesi ödemesi geliyor. Ödemeler 10-14 Haziran tarihlerinde yapılacak. İşte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı tarafından açıklanan bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Kurban Bayramı öncesinde 10 Haziran ile 14 Haziran tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacak. Emekli ve hak sahiplerimize toplamda 42 Milyar TL bayram ikramiyesi ödemesi gerçekleştirilecek." açıklaması yaptı.

SSK EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYE ÖDEME TARİHLERİ

4 (a) (SSK) kapsamında gelir/aylık alanların Kurban Bayramı ikramiyeleri 12-13-14 Haziran 2024 tarihlerinde yatacak.

BAĞ-KUR EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYE ÖDEME TARİHLERİ

4 (b) (Bağ-Kur) kapsamında gelir/aylık alanların Kurban Bayramı ikramiyeleri 11 Haziran 2024 tarihinde hesaplarına geçecek.

EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYE ÖDEME TARİHLERİ

4 (c) (Emekli Sandığı) kapsamında gelir/aylık alanların Kurban Bayramı ikramiyeleri 10 Haziran 2024 tarihinde ödenecek.

AYT'deki pizza sorusu ortalığı karıştırdı! Genç öğretmen, özel okulun teklif ettiği maaşa isyan etti YouTube'da rekor kırdı Okullar erken mi kapanıyor? MEB'ten açıklama!