Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Ali Koç, Aziz Yıldırım bir kez daha karşı karşıya!

Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimlerinde. Ali Koç ile Aziz Yıldırım, 2018 yılında sonra bir kez daha Fenerbahçe başkanlık seçiminde karşılaşacak. Aziz Yıldırım'ın adaylığı açıklaması sonrasında Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman merak edilmeye başlandı. Peki, Fenerbahçe'de seçim ne zaman yapılacak, hangi tarihte?

Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Ali Koç, Aziz Yıldırım bir kez daha karşı karşıya!

Fenerbahçe, bu yaz başkanlık seçimi yapacak. Başkanlık için Ali Koç adaylığını açıklarken Sadettin Saran ise Ali Koç lehine adaylığını çekti. Aziz Yıldırım ise 6 yıl sonra yeniden Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. Fenerbahçe başkanlığı seçimi ne zaman, hangi tarihte merak ediliyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Ali Koç, Aziz Yıldırım bir kez daha karşı karşıya! - Resim : 1

FENERBAHÇE BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN?

Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman yapılacak kulüpten açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 30 - 31 Mayıs 2024 tarihlerinde, saat 10.00’da, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, Kadıköy, İstanbul adresinde yapılacak. 

İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde Genel Kurul, 8 - 9 Haziran 2024 tarihlerinde aynı yer ve saatte, aynı gündem ile çoğunluk aranmaksızın toplanacak.

Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Ali Koç, Aziz Yıldırım bir kez daha karşı karşıya! - Resim : 2

ALTI YIL SONRA AZİZ YILDIRIM - ALİ KOÇ BAŞKANLIK YARIŞINDA

Fenerbahçe başkanlık seçimi için aday olduğunu açıklayan Aziz Yıldırım ile Ali Koç, 3 Haziran 2018'de karşı karşıya gelmişti. Bu seçimde 26 bin 2 kişiden 21 bin 350 kişi oy kullandı ve Ali Koç 16 bin 92 oyla 20 yıldır başkanlık görevinde bulunan Aziz Yıldırım'ı geçerek Fenerbahçe'nin yeni başkanı oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı üç yılda bir belirlenmektedir. 26 Haziran 2021'de tek aday olarak girdiği başkanlık seçimini 6 bin 459 oy alarak kazandı.

MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024-MSÜ tercih sonuçları nasıl öğrenilir? Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları başladı! Bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Okul yaz tatili ne zaman 2024? Okullar ne zaman kapanıyor?