Nisanda ara tatil ne zaman, ayın kaçında? 2. ara tatilde kaç gün tatil var?

Nisan ara tatil tarihi, velilerin ve öğrencilerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Yaklaşan 2. ara tatilin hangi gün başladığı ve bittiği merak ediliyor. Nisanda yapılacak ara tatil, Ramazan Bayramı tatili ile aynı günlere denk geliyor. Peki, nisan ara tatil ne zaman, kaç gün? İşte 2. ara tatil tarihi...

Nisanda ara tatil ne zaman, ayın kaçında? 2. ara tatilde kaç gün tatil var?

Okullarda 2. ara tatil nisan ayında yapılacak. Ramazan Bayramı ile aynı haftaya denk gelen nisan ara tatil tarihleri, bayram tatili için plan yapanların odağında yer alıyor. İlk ara tatil gibi, 2. ara tatil de iki hafta sonunu kapsadığı için 9 gün sürecek. Peki, nisanda ara tatil ne zaman? 

Nisanda ara tatil ne zaman, ayın kaçında? 2. ara tatilde kaç gün tatil var? - Resim : 1

2. ARA TATİL NE ZAMAN?

İkinci dönem ara tatili, 8 Nisan 2024 Pazartesi ile 12 Nisan 2024 Cuma tarihleri arasında yapılacak. Okullar, 5 Nisan Cuma günü kapanacak, 15 Nisan Pazartesi günü açılacak. Böylece öğrenciler 9 günlük tatil yapacak.

Nisanda ara tatil ne zaman, ayın kaçında? 2. ara tatilde kaç gün tatil var? - Resim : 2

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN? 

Ramazan Bayramı, 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma günleri kutlanacak. Arife günü olan 9 Nisan Salı günü de yarım gün tatil.

Nisanda ara tatil ne zaman, ayın kaçında? 2. ara tatilde kaç gün tatil var? - Resim : 3

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

11 Eylül 2023'te başlayan 2023-2024 eğitim öğretim dönemi, 14 Haziran 2024 Cuma günü sona erecek. Ve yaz tatili başlayacak. 

Tek başına okey oynamasıyla tanınmıştı! Artık hiç yalnız kalmıyor Karabük Üniversitesi'nde neler oluyor? İtiraf sayfasına 'HPV ve HIV olduk' mesajları yağdı Sokak röportajında yürek yakan anlar! Şehit oğluna benzetti... Snowboardcu Süleyman Atlı Doğu Ekspresi'nin üzerinden atladı