TikTok'ta rezalet! 50 yaşındaki kadın etek altı görüntülerini paylaştı

Her gün birbirinden iğrenç rezaletlere sahne olan sosyal medya platformu TikTok'ta gündem olan video seyredenleri başkası yerine utandırdı. Müzik eşliğinde dans eden yaşlı kadının yaptığı "50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında" paylaşımı büyük tepki toplarken, çok sayıda kullanıcı görüntüyü paylaşıp yorum yağdırdı.

  • TikTok, açıldığı günden bu yana kapatılması yönünde pek çok tepkiye rağmen günümüzde de varlığını sürdüren bir platform...

TikTok'ta rezalet! 50 yaşındaki kadın etek altı görüntülerini paylaştı - Resim : 1

  • Sık sık skandalların yaşandığı, video uğruna insanların öldüğü mecrada tartışmalara yol açacak bir görüntü daha dolaşıma sokuldu.

TikTok'ta rezalet! 50 yaşındaki kadın etek altı görüntülerini paylaştı - Resim : 2

YAŞINA BAŞINA BAKMADI!

  • 50 yaşında olduğunu iddia eden bir kadının arkada çalan müzik eşliğinde dans ederek paylaştığı mesaj kısa sürede infial yarattı.

TikTok'ta rezalet! 50 yaşındaki kadın etek altı görüntülerini paylaştı - Resim : 3

"ETEĞİN ALTINDAKİ 20 YAŞINDA"

  • TikTok'ta işlerin iyiden iyiye çığırından çıktığını gözler önüne seren videoda kadının videoya "50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında" notunu düştüğü görüldü.

TikTok'ta rezalet! 50 yaşındaki kadın etek altı görüntülerini paylaştı - Resim : 4

TikTok'ta rezalet! 50 yaşındaki kadın etek altı görüntülerini paylaştı - Resim : 5

Kaynak: haberet.com

Suphiye Orancı kimdir? Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı kaç yaşında, nerede yaşıyor? TikTok skandallarına bir yenisi daha eklendi! 2 haftalık hamile kadın bebeğine baba arıyor Yaz tatiline kaç gün kaldı? Okullar ne zaman kapanıyor? Beşar Esad'a suikast iddiası