10 Kasım resmi tatil mi? Okullar 10 Kasım'da (Yarın) tatil olacak mı?

10 Kasım resmi tatil mi günün merak edilen konusu. Yarın, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü. Tüm yurtta Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü saygıyla anılacak. Peki, 10 Kasım resmi tatil mi, yarın okullar tatil mi? İşte merak edilen konuya dair detaylar...

10 Kasım resmi tatil mi? Okullar 10 Kasım'da (Yarın) tatil olacak mı?

10 Kasım Cuma günü Atatürk'ü Anma Günü olarak yurtta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için anma törenleri yapılacak. Bugün ara motorlarında 10 Kasım resmi tatil mi, yarım gün tatil mi, okullar yarın tatil olacak mı soruları yoğunlaştı. İşte 10 Kasım'a dair tatil detayı...

10 Kasım resmi tatil mi? Okullar 10 Kasım'da (Yarın) tatil olacak mı? - Resim : 1

10 KASIM RESMİ TATİL Mİ?

10 Kasım, her yıl Atatürk'ü Anma Günü olarak çeşitli anma törenleri, etkinlikler düzenleniyor. Fakat 10 Kasım resmi tatil olmayıp yarın, Cuma günü, okullar ve kamu kuruluşları açık olacak.

10 Kasım resmi tatil mi? Okullar 10 Kasım'da (Yarın) tatil olacak mı? - Resim : 2

10 KASIM'DA OKULLAR TATİL Mİ?

10 Kasım resmi tatil olmadığı için okullar, sabah saatlerinde yapılacak anma töreni, saygı duruşu sonrasında normal eğitim faaliyetine devam edecek.

10 Kasım resmi tatil mi? Okullar 10 Kasım'da (Yarın) tatil olacak mı? - Resim : 3

RESMİ TATİLLER NE ZAMAN?

Türkiye'deki resmî tatiller ana hatlarıyla ulusal bayramlar ve genel tatiller olmak üzere iki grupta toplanır. Ülkedeki tek ulusal bayram Cumhuriyet Bayramı'dır. Genel tatil günlerinin içinde resmî ve dini bayramlar bulunmaktadır. Resmî bayramlar; Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Zafer Bayramı'dır. Dini bayramlar ise Kurban ve Ramazan Bayramlarıdır. Bunlar dışındaki genel tatil günleri ise yılbaşı ile Emek ve Dayanışma Günü ve Demokrasi ve Millî Birlik Günü'dür.

Naci Görür'den yüreklere su serpen açıklama: Artçı deprem, telaşa gerek yok Kaymakamdan açıklama: Bana kumpas kurdular Dünyanın en pahalı baharatı Yozgat'ta yetişiyor! Kilosu 600 bin... Doktora öğrencisi 'pazar' sorusunda elendi!