Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024 Mayıs? Aile destek ödemesi bitiyor mu, ne zaman?

Aile destek ödemesi programdan faydalanan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından sağlanan programa göre ihtiyaç sahibi ailelere farklı miktarda ödeme yapılıyor. Süresi bir yıl daha uzatılan aile destek ödemesi sona mı eriyor, ne zaman merak ediliyor. Peki, 2024 Mayıs aile destek ödemesi ne zaman yatacak?

Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024 Mayıs? Aile destek ödemesi bitiyor mu, ne zaman?

Aile destek ödemesi, mayıs ayı ile birlikte gündeme geldi. Programda kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre dört farklı miktarda ödeme yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından sağlanan program geçen sene uzatılmıştı. Hak sahipleri olan ve programdan faydalanmak isteyenler, aile destek ödemesi ne zaman bitiyor öğrenmeye çalışıyor. Peki, aile destek ödemesi ne zaman yatacak, tarih belli mi? 

MAYIS 2024 AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hesaplara yatırılan Aile Destek Ödemesi, her ayın 15'i ile 31'i arasında yapılıyor. Konuya dair bakanlıktan gelen açıklamayla haberimiz güncellenecek.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Aile Destek Yardımı bitiş tarihi belli oldu. Buna göre 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2024 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayında gerçekleştirilerek söz konu destek programı sona erecek.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Vatandaşlar ödemelerin durumu e-devlet üzerinden sorgulayabiliyor. e-Devlet sistemi üzerinden, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranına T.C kimlik numarası ile giriş yapmanız gerekiyor.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR?

Kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre aylık destek tutarı (TL)

450 TL ve altı - 1.250

450 TL üzeri ─ 911,15 TL ve altı 1.100

911,15 TL üzeri ─ 1372,30 TL ve altı 950

1372,30 TL üzeri ─ 3.800,78 TL’den az 850

Ham karpuza karşı tim kuruldu İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar oldu? İSKİ 7 Mayıs 2024 güncel baraj doluluk oranı verileri Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Bugün hava nasıl olacak? Yağış var mı? Havalar ısınıyor mu?